Γυαλιά προστασίας μαύρα Climax 595-G

Γυαλιά προστασίας μαύρα Climax 595-G

Γυαλιά προστασίας της εταιρείας Climax.

Πολύ ελαφριά πανοραμικά γυαλιά πολυκαρβουνικά για προστασία από τον κίνδυνο πρόσκρουσης από σωματίδια υψηλής ταχύτητας και χαμηλής ενέργειας (F). 

Σκελετοί τύπου σπάτουλας για πολύ άνετη ρύθμιση.

Τα προστατευτικά γυαλιά Climax 595 έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν αποτελεσματική προστασία από την πρόσκρουση σωματιδίων υψηλής ταχύτητας και χαμηλής ενέργειας. Έτσι, αυτά τα γυαλιά μπορούν να αντισταθούν στην πρόσκρουση μικρών αντικειμένων, όπως ξυλεία, μεταλλικά και πλαστικά ροκανίδια, κομμάτια μίσχων και κλαδιών που προβάλλονται κατά τη χρήση μηχανημάτων κηπουρικής κλπ. 

Η ταχύτητα των σωματιδίων πρέπει να είναι μικρότερη από 45 m/s. Ο ιδιαίτερος σχεδιασμός τους περιορίζει την πλευρική όραση όσο το δυνατόν λιγότερο και χάρη στην ουδέτερη οπτική τους και την εξαιρετική ελαφρότητα, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για μεγάλες χρονικές περιόδους χωρίς να προκαλέσουν δυσφορία.

Τα γυαλιά 595 κατασκευάζονται με υλικά υψηλής αντοχής και δεν έχουν τραχιά ή αιχμηρά άκρα για να προκαλέσουν δυσφορία στον χρήστη. Είναι γυαλιά με ένα καθολικό πλαίσιο και ένα οργανικό ενιαίο άχρωμο προσοφθάλμιο.

Το μπροστινό μέρος, κατασκευασμένο σε ένα κομμάτι, έχει μια μαύρη αψίδα πολυαμιδίου. Το κομμάτι αυτό χρησιμεύει ως ανοιχτού τύπου προσοφθάλμιο και οι πλευρικές επιφάνειες τοποθετούνται σε αυτό με πλαστικούς αρθρωτούς συνδέσμους, με μία άρθρωση μπροστά και δύο στο πλευρικό τεμάχιο που συνδέεται με μια βίδα που ενεργοποιούνται και το οποίο είναι το μόνο μεταλλικό κομμάτι στα γυαλιά . Το μπροστινό μέρος έχει πλευρικές αυλακώσεις για να συγκρατεί τον προσοφθάλμιο φακό και έναν κυκλικό άξονα που βρίσκεται στο κέντρο.

Τα πλευρικά τεμάχια είναι επεκτεινόμενα τύπου σπάτουλας. Το πλησιέστερο μέρος προς τα εμπρός είναι κοίλο και στην εσωτερική του πλευρά έχει ένα ορθογώνιο άνοιγμα με πέντε κυκλικές οπές για να συγκρατεί το στροφέα στο άλλο τμήμα της ράβδου, το οποίο είναι στενότερο.

Η πλευρική προστασία παρέχεται από την επέκταση των πλευρών του προσοφθάλμιου φακού.

Είναι πανοραμικό, ουδέτερο και κατασκευασμένο από άχρωμο πολυκαρβουνικό, με ονομαστική μέτριση 1,6 έως 2,8. Τα στηρίγματα της μύτης είναι σταθερά, κατασκευασμένα ως επέκταση του ίδιου του προσοφθάλμιου φακού, ο οποίος έχει επίσης δύο πλευρικές σφήνες και ένα κεντρικό άνοιγμα για να το ασφαλίσει στο πλαίσιο.Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Όροι πληρωμής και αποστολής

Παραγγελίες ως 20 κιλά αποστέλλονται με courier

Παραγγελίες άνω των 20 κιλών αποστέλλονται με συμβατική μεταφορική.

Η αντικαταβολή ισχύει μόνο για αποστολές με courier.

Η αποστολή με συμβατική μεταφορική πραγματοποιείτε μόνο με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή χρέωση πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας.

 

 

 

  • Κατασκευαστής: Climax productos
  • Κωδικός Προϊόντος: 06.595-G
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 5,90€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 4,76€