Ζώνες Ασφαλείας

Ζώνες Ασφαλείας


Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

Ζώνη ασφαλείας για αποφυγή πτώσεων Climax 25-C

Ζώνη ασφαλείας για αποφυγή πτώσεων της εταιρείας Climax. Συνοδεύεται από σχοινί και ένα καραμπίνερ ασφαλείας. Ο ιμάντας σύσφιξης CLIMAX 25-C είναι ειδικά σχεδιασμένος και κατασκευασμένος για να λειτουργεί σε καταστάσεις όπου υπάρχει κίνδυνος πτώσης από ύψος. Η ζώνη επιτρέπει στον χρήστη να συνδέεται με τη δομή στην οποία εργάζεται, αφήνοντάς τον ασφαλή και ασφαλώς συνδεδεμένο, επιτρέποντ..

41,80€ Χωρίς ΦΠΑ: 33,71€

Ζώνη ασφαλείας για αποφυγή πτώσεων Climax 10 BASIC

Ζώνη ασφαλείας για αποφυγή πτώσεων της εταιρείας Climax.Το μοντέλο Climax 10 basic έχει σχεδιαστεί ειδικά για να λειτουργεί σε καταστάσεις όπου δεν απαιτούνται συσκευές ασφάλισης.Σημείο σύνδεσης της ραχιαίας ζώνης πτώσης που αποτελείται από πόρπη D χάλυβα 8mm, για τη σύνδεση συστήματος συγκράτησης πτώσης.45 mm ιμάντα πολυεστέρα.Περιλαμβάνει πόρπες στους βρόχους των ποδιών.Πιστοποίηση CEΠρότυπα: EN..

23,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 18,95€

Ζώνη ασφαλείας για αποφυγή πτώσεων Climax 28-N

Ζώνη ασφαλείας για αποφυγή πτώσεων της εταιρείας Climax.Το μοντέλο 28-N είναι μια ατομική προστατευτική συσκευή κατάλληλη για εργασία σε ύψος που δεν απαιτεί συσκευές στερέωσης.Η πλεξούδα έχει ένα σημείο αγκύρωσης ραχιαίας πτώσης με διπλή πόρπη D από χάλυβα 8 mm.Κατασκευασμένο από ταινία πολυεστέρα 45 mm.Περιλαμβάνει βρόχο για τη ζεύξη θέσης ιμάντα.Η θεωρητική ωφέλιμη ζωή του εξοπλισμού είναι 10 χ..

33,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 27,02€

Ζώνη ασφαλείας για αποφυγή πτώσεων με σχοινί και κρίκους Climax 10 BASIC

Ζώνη ασφαλείας για αποφυγή πτώσεων με σχοινί 1.5 m & 2 κρίκους της εταιρείας Climax.Το μοντέλο Climax 10 basic έχει σχεδιαστεί ειδικά για να λειτουργεί σε καταστάσεις όπου δεν απαιτούνται συσκευές ασφάλισης.Σημείο σύνδεσης της ραχιαίας ζώνης πτώσης που αποτελείται από πόρπη D χάλυβα 8mm, για τη σύνδεση συστήματος συγκράτησης πτώσης.45 mm ιμάντα πολυεστέρα.Περιλαμβάνει πόρπες στους βρόχους των ..

33,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 26,61€

Ζώνη ασφαλείας για αποφυγή πτώσεων Climax 30-C

Ζώνη ασφαλείας για αποφυγή πτώσεων της εταιρείας Climax.Η πλήρης πρόσδεση σώματος mod.30-C είναι ένας εξοπλισμός προσωπικής προστασίας που υποδεικνύεται για να εργάζεται σε ύψος.Η πλεξούδα περιλαμβάνει δύο σημεία αγκίστρωσης κατά του πτώματος: ραχιαίο και σημείο πρόσδεσης στο θώρακα. Και οι δύο ενώνονται σε διπλή πόρπη σχήματος D 8 mm.Κατασκευασμένο από πλέγμα πολυεστέρα 47 mm.Ρυθμιζόμενες πόρπες ..

35,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 28,23€

Ζώνη ασφαλείας για αποφυγή πτώσεων Climax 26-C

Ζώνη ασφαλείας για αποφυγή πτώσεων της εταιρείας Climax.Η ζώνη mod.26-C είναι ένας ατομικός προστατευτικός εξοπλισμός που αναφέρεται στην εργασία σε ύψος.Η ζώνη έχει ένα σημείο αγκύρωσης ραχιαίας πτώσης με διπλή πόρπη D από χάλυβα 8 mm.Κατασκευασμένο από πλέγμα πολυεστέρα 47 mm.Ρυθμιζόμενες πόρπες στο στήθος και τα πόδια.Ο εκτιμώμενος χρόνος ζωής αυτού του προϊόντος είναι 10 χρόνια και 5 χρόνια με..

36,80€ Χωρίς ΦΠΑ: 29,68€

Ζώνη ασφαλείας για αποφυγή πτώσεων Climax 27-C

Ζώνη ασφαλείας για αποφυγή πτώσεων της εταιρείας Climax.Η πλήρης πρόσδεση σώματος mod.27-C είναι ένας εξοπλισμός προσωπικής προστασίας που υποδεικνύεται για να εργάζεται σε ύψος.Η πλεξούδα περιλαμβάνει δύο σημεία αγκίστρωσης κατά του πτώματος: ραχιαίο και σημείο πρόσδεσης στο θώρακα. Και οι δύο ενώνονται σε διπλή πόρπη σχήματος D 8 mm.Κατασκευασμένο από πλέγμα πολυεστέρα 47 mm.Ρυθμιζόμενες πόρπες ..

41,90€ Χωρίς ΦΠΑ: 33,79€

Ζώνη ασφαλείας για αποφυγή πτώσεων Climax 29-C

Ζώνη ασφαλείας για αποφυγή πτώσεων της εταιρείας Climax.Η πλήρης πρόσδεση σώματος mod.29-C είναι ένας εξοπλισμός προσωπικής προστασίας που υποδεικνύεται για εργασίες σε ύψος.Η ζώνη περιλαμβάνει δύο σημεία αγκίστρωσης του σώματος: ραχιαίο που καταλήγει σε μια πόρπη 8mm σχήματος D και το σημείο πρόσδεσης του πέλματος που αποτελείται από δύο ιμάντες.Κατασκευασμένο από πλέγμα πολυεστέρα 47 mm.Ρυθμιζόμ..

43,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 35,08€

Ζώνη ασφαλείας ολόσωμη για αποφυγή πτώσεων Climax Maxipro

Ζώνη ασφαλείας για αποφυγή πτώσεων της εταιρείας Climax.Η ζώνη περιλαμβάνει δύο αγκυρώσεις κατά της πτώσηςΣτα σημεία: ραχιαία με πόρπη D 8mm και σημείο προσάρτησης ανακοπής πτώσης θώρακα που αποτελείται από δύο ιμάντες (Α/2).Ο ιμάντας τοποθέτησης εργασίας επιτρέπει στο χρήστη με ασφάλεια να αγκυροβολεί τον εαυτό του στηνδομή πάνω στην οποία εργάζεται για να επιτύχει πλήρως προ..

58,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 47,18€

Ζώνη ασφαλείας ολόσωμη για αποφυγή πτώσεων Climax Maxipro Plus

Ζώνη ασφαλείας για αποφυγή πτώσεων της εταιρείας Climax.Η ζώνη περιλαμβάνει δύο αγκυρώσεις κατά της πτώσης Στα σημεία: ραχιαία με πόρπη D 8mm  και στο σημείο προσάρτησης ανακοπής πτώσης θώρακα. Αποτελείται από δύο ιμάντες (Α/2). Πλάτη και ώμοι περιλαμβάνουν στηρίγματα για μεγαλύτερη άνεση. Ο ιμάντας τοποθέτησης εργασίας  επιτρέπει στο χρήστη με ασφάλεια να αγκυροβολεί τον..

73,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 59,27€

Ζώνη ασφαλείας ολόσωμη για αποφυγή πτώσεων Climax Maxipro DIELECTRIC

Ζώνη ασφαλείας για αποφυγή πτώσεων της εταιρείας Climax.Η ζώνη περιλαμβάνει δύο αγκυρώσεις κατά της πτώσηςΣτα σημεία: ραχιαία με πόρπη D 8mm και σημείο προσάρτησης ανακοπής πτώσης θώρακα που αποτελείται από δύο ιμάντες (Α/2).Ο ιμάντας τοποθέτησης εργασίας επιτρέπει στο χρήστη με ασφάλεια να αγκυροβολεί τον εαυτό του στηνδομή πάνω στην οποία εργάζεται για να επιτύχει πλήρως προ..

100,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 80,65€

Ζώνη ασφαλείας ολόσωμη για αποφυγή πτώσεων Climax ATLAS DIELECTRIC

Ζώνη ασφαλείας για αποφυγή πτώσεων της εταιρείας Climax.Οι πόρπες της ζώνης είναι κατασκευασμένες από κράμα χάλυβα και επικαλυμμένες με ρητίνη πολυβινυλοχλωριδίου που τις κάνει ένα υλικό με χαμηλή ηλεκτρική αγωγιμότητα. Έχουν μία ηλεκτρική ανοχή 6.9 (kV).Πολυεστερικός ιμάντας πλάτους 47 mm.Γεμισμένο στήριγμα πλάτης και παγίδες ποδιών.3 θηλιές θήκης εργαλείων, δύο πλαϊνές και μία πίσω. ..

268,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 216,13€