Προστασία Ηλεκτροσυγκολλητή

Προστασία Ηλεκτροσυγκολλητή


Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

Ποδιά εργασίας δερμάτινη Climax 10S

Ποδιά προστασίας  δερμάτινη της εταιρείας Climax.Κατασκευασμένη από δέρμα αγελάδας.Έχουν ελάχιστο ονομαστικό πάχος 1 mm.Μέγεθος: 70 x 100 εκ.Η ποδιά συγκόλλησης δέρματος Climax 10S έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί έτσι ώστε να παρέχει πλήρη προστασία από τον κίνδυνο πτώσης τετηγμένου μετάλλου και πυρακτωμένων σωματιδίων που παράγονται κατά τη διάρκεια εργασιών συγκόλλησης ή παρόμοιων εργασιώ..

14,30€ Χωρίς ΦΠΑ: 11,53€

Ποδιά εργασίας πλαστική Climax 10C

Ποδιά προστασίας πλαστική της εταιρείας Climax.Κατασκευασμένη από PVC.Σχεδιασμένη και κατασκευασμένη έτσι ώστε να παρέχει πλήρη προστασία από τον κίνδυνο εκτόξευσης από επικίνδυνα χημικά όπως ισχυρά οξέα και αλκάλια.Μέγεθος: 70 x 100 εκ.Αντοχή διαπέρασης υλικού:Υδροχλωρικό οξύ (10%): 480 λεπτάΥδροξείδιο του νατρίου: 480 λεπτάΗ ποδιά Climax 10-C για επικίνδυνες χημικές ουσίες κατασκευάζεται από μαύ..

12,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 10,08€

Ποδιά εργασίας νεοπρενίου Climax 10N

Ποδιά προστασίας  νεοπρενίου της εταιρείας Climax.Κατασκευασμένο από νεοπρένιο με γκρι βαμβάκι. Σχεδιασμένο και κατασκευασμένο έτσι ώστε να παρέχει πλήρη προστασία από τον κίνδυνο εκτόξευσης από επικίνδυνα χημικά όπως ισχυρά οξέα και αλκάλια.Η ποδιά είναι κατασκευασμένη από υλικά υψηλής ποιότητας που δεν είναι επικίνδυνα για την υγεία και την υγιεινή του χρήστη. Επιπλέον, η ποδιά έχει σχ..

18,40€ Χωρίς ΦΠΑ: 14,84€

Δερμάτινα μανίκια συγκόλλησης Climax MANGUITO8

Δερμάτινα μανίκια συγκόλλησης της εταιρείας Climax.Κατασκευάζεται από δέρμα αγελάδος. Βιδωτό κλείσιμο. Μέγεθος: 60εκ.Τα δερμάτινα μανίκια Climax 8 είναι σχεδιασμένα και κατασκευασμένα για να παρέχουν πλήρη προστασία από τον κίνδυνο πτώσης τετηγμένου μετάλλου και πυρακτωμένων σωματιδίων που παράγονται κατά τη διάρκεια εργασιών συγκόλλησης ή παρόμοιων εργασιών.Τα μανίκια είναι κατασκευασμένα απ..

14,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 11,29€

Δερμάτινες γκέτες συγκόλλησης Climax POLAINA9

Δερμάτινες γκέτες για συγκόλληση της εταιρείας Climax. Κατασκευάζεται από δέρμα αγελάδας. Βιδωτό κλείσιμο. Μέγεθος: 25 x 30 εκ.Σχεδιάζονται και κατασκευάζονται για να παρέχουν πλήρη προστασία από τον κίνδυνο πτώσης τετηγμένου μετάλλου και λαμπερού σωματιδίου που προκύπτει από εργασίες συγκόλλησης ή παρόμοιες εργασίες.Οι γκέτες είναι κατασκευασμένες από υλικά υψηλής ποιότητας που δεν είναι επιβλαβή..

14,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 11,29€