Γάντζοι Ασφαλείας

Γάντζοι Ασφαλείας


Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

Ορειβατικός γάντζος ασφαλείας Climax Delta

Ορειβατικός γάντζος ασφαλείας της εταιρείας Climax.Ο σύνδεσμος Climax Delta είναι ένα απαραίτητο συστατικό στοιχείο για τη δημιουργία ασφαλούς συστήματος ανακοπής πτώσης. Είναι σχεδιασμένο να χρησιμοποιείται ως σύνδεση μεταξύ των διαφόρων εξαρτημάτων ενός συστήματος σταματήματος πτώσης ή συστήματος σύσφιξης και με τη σειρά του να συνδέει ολόκληρο το σύστημα με το σημείο αγκύρωσης της δομής ερ..

3,30€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,66€

Ορειβατικός γάντζος συμμετρικός ασφαλείας Climax 30

Συμμετρικός ορειβατικός γάντζος ασφαλείας της εταιρείας Climax.Ο σύνδεσμος Climax 30 είναι ένα απαραίτητο συστατικό στοιχείο για τη δημιουργία ασφαλούς συστήματος ανακοπής πτώσης. Είναι σχεδιασμένο να χρησιμοποιείται ως σύνδεση μεταξύ των διαφόρων εξαρτημάτων ενός συστήματος σταματήματος πτώσης ή συστήματος σύσφιξης και με τη σειρά του να συνδέει ολόκληρο το σύστημα με το σημείο αγκύρωσης της..

6,20€ Χωρίς ΦΠΑ: 5,00€

Ορειβατικός γάντζος ασφαλείας Climax KH

Ορειβατικός γάντζος ασφαλείας της εταιρείας Climax.Ο σύνδεσμος Climax KH είναι ένα απαραίτητο συστατικό στοιχείο για τη δημιουργία ασφαλούς συστήματος ανακοπής πτώσης. Είναι σχεδιασμένο να χρησιμοποιείται ως σύνδεση μεταξύ των διαφόρων εξαρτημάτων ενός συστήματος σταματήματος πτώσης ή συστήματος σύσφιξης και με τη σειρά του να συνδέει ολόκληρο το σύστημα με το σημείο αγκύρωσης της δομής εργασ..

12,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 10,08€

Ορειβατικός γάντζος κατευθυντήριος ασφαλείας Climax 32

Ατσάλινος κατευθυντήριος ορειβατικός γάντζος ασφαλείας της εταιρείας Climax.Ο σύνδεσμος Climax 32 είναι ένα στοιχείο ενός ασφαλούς συστήματος ανακοπής πτώσης. Είναι σχεδιασμένο να χρησιμοποιείται ως σύνδεση μεταξύ διαφορετικών εξαρτήματα ενός συστήματος συγκράτησης πτώσης ή συστήματος συγκράτησης και με τη σειρά του να συνδέει ολόκληρο το σύστημα με το σημείο αγκύρωσης της δομής εργασίας.Ο σύ..

13,40€ Χωρίς ΦΠΑ: 10,81€

Ορειβατικός γάντζος κατευθυντήριος ασφαλείας Climax 31

Ατσάλινος κατευθυντήριος ορειβατικός γάντζος ασφαλείας με αυτόματο σύστημα κλειδώματος της εταιρείας Climax.Ο σύνδεσμος Climax 32 είναι ένα στοιχείο ενός ασφαλούς συστήματος ανακοπής πτώσης. Είναι σχεδιασμένο να χρησιμοποιείται ως σύνδεση μεταξύ διαφορετικών εξαρτήματα ενός συστήματος συγκράτησης πτώσης ή συστήματος συγκράτησης και με τη σειρά του να συνδέει ολόκληρο το σύστημα με το σημείο α..

15,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 12,10€

Ορειβατικός γάντζος αλουμινίου ασφαλείας Climax PCX 002

Αλουμινίου ορειβατικός γάντζος ασφαλείας της εταιρείας Climax.Ο σύνδεσμος Climax PCX 002 είναι ένα στοιχείο ενός ασφαλούς συστήματος ανακοπής πτώσης. Είναι σχεδιασμένο να χρησιμοποιείται ως σύνδεση μεταξύ διαφορετικών εξαρτήματα ενός συστήματος συγκράτησης πτώσης ή συστήματος συγκράτησης και με τη σειρά του να συνδέει ολόκληρο το σύστημα με το σημείο αγκύρωσης της δομής εργασίας.Σύνδεσμος με ..

22,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 18,15€

Ορειβατικός γάντζος αλουμινίου ασφαλείας Climax KH Alu

Ορειβατικός γάντζος ασφαλείας της εταιρείας Climax.Ο σύνδεσμος Climax KH Alu είναι ένα απαραίτητο συστατικό στοιχείο για τη δημιουργία ασφαλούς συστήματος ανακοπής πτώσης. Είναι σχεδιασμένο να χρησιμοποιείται ως σύνδεση μεταξύ των διαφόρων εξαρτημάτων ενός συστήματος σταματήματος πτώσης ή συστήματος σύσφιξης και με τη σειρά του να συνδέει ολόκληρο το σύστημα με το σημείο αγκύρωσης της δομής ε..

23,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 18,95€

Ορειβατικός γάντζος αλουμινίου ασφαλείας Climax 49

Αλουμινίου ορειβατικός γάντζος ασφαλείας της εταιρείας Climax.Ο σύνδεσμος Climax 49 είναι ένα εξάρτημα ενός ασφαλούς συστήματος προστασίας από πτώση ή συγκράτησης. Ο σύνδεσμος έχει σχεδιαστεί για να συνδέει τα διάφορα εξαρτήματα ενός συστήματος προστασίας από πτώση ή συγκράτησης και να συνδέει ολόκληρο το σύστημα στο σημείο αγκύρωσης στη δομή όπου εργάζεται ο χρήστης.Ο σύνδεσμος Climax 49 είν..

30,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 24,19€

Ορειβατικός γάντζος αλουμινίου κατευθυντήριος ασφαλείας Climax PCX 001

Αλουμινίου κατευθυντήριος ορειβατικός γάντζος ασφαλείας της εταιρείας Climax.Ο σύνδεσμος Climax PCX 001 είναι ένα στοιχείο ενός ασφαλούς συστήματος ανακοπής πτώσης. Είναι σχεδιασμένο να χρησιμοποιείται ως σύνδεση μεταξύ διαφορετικών εξαρτήματα ενός συστήματος συγκράτησης πτώσης ή συστήματος συγκράτησης και με τη σειρά του να συνδέει ολόκληρο το σύστημα με το σημείο αγκύρωσης της δομής εργασία..

30,90€ Χωρίς ΦΠΑ: 24,92€

Ορειβατικός γάντζος αλουμινίου ασφαλείας Climax Maxi

Αλουμινίου ορειβατικός γάντζος ασφαλείας της εταιρείας Climax.Ο σύνδεσμος mod.Maxi έχει σχεδιαστεί για να χρησιμοποιείται ως σύνδεση μεταξύ του συστήματος αποτροπής πτώσης και του σημείου αγκύρωσης στη δομή εργασίας. Ο ειδικός σχεδιασμός και το μέγεθός του επιτρέπουν τη σύνδεση με μεγαλύτερα σημεία αγκύρωσης που δεν είναι συμβατά με το μέγιστο άνοιγμα των συμβατικών δακτυλίων στερέωσης. Πρέπε..

70,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 56,45€

Ορειβατικός γάντζος κατευθυντήριος ασφαλείας Climax 32 DIELECTRICO

Κατευθυντήριος ορειβατικός γάντζος ασφαλείας με αυτόματο σύστημα κλειδώματος της εταιρείας Climax.Ο σύνδεσμος Dieléctrico έχει σχεδιαστεί για να συνδέει τα διάφορα εξαρτήματα ενός συστήματος προστασίας από πτώση ή συγκράτησης και να συνδέει ολόκληρο το σύστημα στο σημείο αγκύρωσης στη δομή όπου εργάζεται ο χρήστης. Ειδικά σχεδιασμένο για εργασίες που παρουσιάζουν ηλεκτρικούς κινδύνους.Διηλεκτ..

87,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 70,56€

Ορειβατικός γάντζος κατευθυντήριος ασφαλείας Climax 31 DIELECTRICO

Κατευθυντήριος ορειβατικός γάντζος ασφαλείας με αυτόματο σύστημα κλειδώματος της εταιρείας Climax.Ο σύνδεσμος Dieléctrico έχει σχεδιαστεί για να συνδέει τα διάφορα εξαρτήματα ενός συστήματος προστασίας από πτώση ή συγκράτησης και να συνδέει ολόκληρο το σύστημα στο σημείο αγκύρωσης στη δομή όπου εργάζεται ο χρήστης. Ειδικά σχεδιασμένο για εργασίες που παρουσιάζουν ηλεκτρικούς κινδύνους.Διηλεκτ..

92,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 74,19€