Προστασία ακοής

Προστασία ακοής


Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

Προστατευτικά ακοής Climax 10P

Προστατευτικά ακοής της εταιρείας Climax.Τα μαξιλαράκια CLIMAX 10 έχουν σχεδιαστεί ειδικά για βέλτιστη προστασία του χρήστη από τη συνεχή έκθεση σε δυνατό θόρυβο, μειώνοντας τις επιβλαβείς επιπτώσεις του. Ιδανική για εργασία με πλήρες ωράριο σε θορυβώδη περιβάλλοντα. Εξαιρετικά αποτελεσματική σε δύσκολες επαγγελματικές συνθήκες.Μεγέθη: S, M και L.Το κεφαλόδεσμο είναι κατασκευασμένο από μαύρο πολυα..

10,90€ Χωρίς ΦΠΑ: 8,79€

Προστατευτικά ακοής Climax 12

Προστατευτικά ακοής της εταιρείας Climax.Τα προστατευτικά αυτιών CLIMAX 12 έχουν σχεδιαστεί ειδικά για βέλτιστη προστασία του χρήστη από τη συνεχή έκθεση σε δυνατό θόρυβο, μειώνοντας τις επιβλαβείς επιπτώσεις του. Ιδανικά για εργασία με πλήρες ωράριο σε θορυβώδη περιβάλλοντα. Εξαιρετικά αποτελεσματικά σε δύσκολες επαγγελματικές συνθήκες.Μεγέθη: S, M και L.Πτυσσόμενη ζώνη κεφαλής από ακεταλική ρητί..

18,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 14,92€

Προστατευτικά ακοής Ingco HEM01

Προστατευτικά ακοής εξωτερικού τύπου της εταιρείας Ingco. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚA   Ανθεκτικός σκελετός ABS Μαλακό μαξιλάρι αφρού για την κορυφή του κεφαλιού του χρήστη Ναι NRR 24dB Βάρος 0.15 kg Βάρος αποστολής 0.30 kg ..

6,90€ Χωρίς ΦΠΑ: 5,56€

Προστατευτικά ακοής Climax 14N

Προστατευτικά ακοής της εταιρείας Climax.Προστατευτικό αυτιού με κεφαλή από ανοξείδωτο χάλυβα.Τα CLIMAX 14-N έχουν σχεδιαστεί ειδικά για βέλτιστη προστασία του χρήστη από τη συνεχή έκθεση σε έντονο θόρυβο, μειώνοντας τις βλαβερές επιδράσεις του. Ιδανική για εργασία με πλήρες ωράριο σε θορυβώδη περιβάλλοντα. Εξαιρετικά αποτελεσματική σε δύσκολες επαγγελματικές συνθήκες.Το κεφαλόδεσμο αποτελείται απ..

21,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 16,94€

Προστατευτικά ακοής Climax 16P

Προστατευτικά ακοής της εταιρείας Climax.Μανσέτα για το κράνος Climax 5-RS και Tirreno. Ένα σετ που προσφέρει μεγαλύτερη άνεση για εργασία.Τα CLIMAX 16-P έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τη βέλτιστη προστασία του χρήστη από τη συνεχή έκθεση σε δυνατό θόρυβο, μειώνοντας τις βλαβερές επιδράσεις του. Ιδανικά για εργασία σε θορυβώδη περιβάλλοντα.Το τμήμα που συγκρατεί τα κελύφη, από πολυαμίδιο και υαλοβάμβ..

23,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 18,95€