Προστασία από πτώση

Προστασία από πτώση


Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

Ζώνη ασφαλείας για αποφυγή πτώσεων Climax 10 BASIC

Ζώνη ασφαλείας για αποφυγή πτώσεων της εταιρείας Climax.Το μοντέλο Climax 10 basic έχει σχεδιαστεί ειδικά για να λειτουργεί σε καταστάσεις όπου δεν απαιτούνται συσκευές ασφάλισης.Σημείο σύνδεσης της ραχιαίας ζώνης πτώσης που αποτελείται από πόρπη D χάλυβα 8mm, για τη σύνδεση συστήματος συγκράτησης πτώσης.45 mm ιμάντα πολυεστέρα.Περιλαμβάνει πόρπες στους βρόχους των ποδιών.Πιστοποίηση CEΠρότυπα: EN..

23,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 18,95€

Ζώνη ασφαλείας για αποφυγή πτώσεων Climax 28-N

Ζώνη ασφαλείας για αποφυγή πτώσεων της εταιρείας Climax.Το μοντέλο 28-N είναι μια ατομική προστατευτική συσκευή κατάλληλη για εργασία σε ύψος που δεν απαιτεί συσκευές στερέωσης.Η πλεξούδα έχει ένα σημείο αγκύρωσης ραχιαίας πτώσης με διπλή πόρπη D από χάλυβα 8 mm.Κατασκευασμένο από ταινία πολυεστέρα 45 mm.Περιλαμβάνει βρόχο για τη ζεύξη θέσης ιμάντα.Η θεωρητική ωφέλιμη ζωή του εξοπλισμού είναι 10 χ..

33,60€ Χωρίς ΦΠΑ: 27,10€

Ζώνη ασφαλείας για αποφυγή πτώσεων Climax 29-C

Ζώνη ασφαλείας για αποφυγή πτώσεων της εταιρείας Climax.Η πλήρης πρόσδεση σώματος mod.29-C είναι ένας εξοπλισμός προσωπικής προστασίας που υποδεικνύεται για εργασίες σε ύψος.Η ζώνη περιλαμβάνει δύο σημεία αγκίστρωσης του σώματος: ραχιαίο που καταλήγει σε μια πόρπη 8mm σχήματος D και το σημείο πρόσδεσης του πέλματος που αποτελείται από δύο ιμάντες.Κατασκευασμένο από πλέγμα πολυεστέρα 47 mm.Ρυθμιζόμ..

37,80€ Χωρίς ΦΠΑ: 30,48€

Ζώνη ασφαλείας για αποφυγή πτώσεων Climax 26-C

Ζώνη ασφαλείας για αποφυγή πτώσεων της εταιρείας Climax.Η ζώνη mod.26-C είναι ένας ατομικός προστατευτικός εξοπλισμός που αναφέρεται στην εργασία σε ύψος.Η ζώνη έχει ένα σημείο αγκύρωσης ραχιαίας πτώσης με διπλή πόρπη D από χάλυβα 8 mm.Κατασκευασμένο από πλέγμα πολυεστέρα 47 mm.Ρυθμιζόμενες πόρπες στο στήθος και τα πόδια.Ο εκτιμώμενος χρόνος ζωής αυτού του προϊόντος είναι 10 χρόνια και 5 χρόνια με..

33,60€ Χωρίς ΦΠΑ: 27,10€

Ζώνη ασφαλείας για αποφυγή πτώσεων Climax 27-C

Ζώνη ασφαλείας για αποφυγή πτώσεων της εταιρείας Climax.Η πλήρης πρόσδεση σώματος mod.27-C είναι ένας εξοπλισμός προσωπικής προστασίας που υποδεικνύεται για να εργάζεται σε ύψος.Η πλεξούδα περιλαμβάνει δύο σημεία αγκίστρωσης κατά του πτώματος: ραχιαίο και σημείο πρόσδεσης στο θώρακα. Και οι δύο ενώνονται σε διπλή πόρπη σχήματος D 8 mm.Κατασκευασμένο από πλέγμα πολυεστέρα 47 mm.Ρυθμιζόμενες πόρπες ..

42,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 33,87€

Ζώνη ασφαλείας για αποφυγή πτώσεων Climax 25-CN

Ζώνη ασφαλείας για αποφυγή πτώσεων της εταιρείας Climax. Συνοδεύεται από σχοινί και ένα καραμπίνερ ασφαλείας. Ο ιμάντας σύσφιξης CLIMAX 25-CN είναι ειδικά σχεδιασμένος και κατασκευασμένος για να λειτουργεί σε καταστάσεις όπου υπάρχει κίνδυνος πτώσης από ύψος. Η ζώνη επιτρέπει στον χρήστη να συνδέεται με τη δομή στην οποία εργάζεται, αφήνοντάς τον ασφαλή και ασφαλώς συνδεδεμένο, επιτρέπον..

42,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 33,87€

Κιτ πρόσδεσης για αποφυγή πτώσεων Climax 34A

Κιτ πρόσδεσης για αποφυγή πτώσεων της εταιρείας Climax.Το μοντέλο συγκροτήματος απορροφητή 34A είναι ένα απαραίτητο συστατικό για να σχηματίσει ένα ασφαλές σύστημα ανάσχεσης πτώσης ικανό να στηρίξει τις πιο απαιτητικές καταστάσεις εργασίας. Περιέχει:2 ιμάντες πρόσδεσης  2 συνδέσμους No 311 σύνδεσμο No 301 αποσβεστήρα κραδασμών No 32AΗ θεωρητική ωφέλιμη ζωή του εξοπλισμού είναι ..

65,60€ Χωρίς ΦΠΑ: 52,90€

Κιτ πρόσδεσης για αποφυγή πτώσεων Climax 35A

Κιτ πρόσδεσης για αποφυγή πτώσεων της εταιρείας Climax.Το μοντέλο συγκροτήματος απορροφητή 35A είναι ένα απαραίτητο συστατικό για να σχηματίσει ένα ασφαλές σύστημα ανάσχεσης πτώσης ικανό να στηρίξει τις πιο απαιτητικές καταστάσεις εργασίας. Περιέχει:2 σχοινιά πρόσδεσης1 σύνδεσμο No 302 συνδέσμους No 311 αποσβεστήρα κραδασμών No32AΗ θεωρητική ωφέλιμη ζωή του εξοπλισμού είναι 10 χρόνια από..

69,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 55,65€

Κιτ πρόσδεσης για αποφυγή πτώσεων Climax 50

Κιτ πρόσδεσης για αποφυγή πτώσεων της εταιρείας Climax.Το μοντέλο συγκροτήματος απορροφητή 50 είναι ένα απαραίτητο συστατικό για να σχηματίσει ένα ασφαλές σύστημα ανάσχεσης πτώσης ικανό να στηρίξει τις πιο απαιτητικές καταστάσεις εργασίας που σχεδιάζονται να συνδεθούν μέσω ενός κατάλληλου συνδετήρα σε μια πλεξούδα ανακοπής πτώσης χωρίς την ανάγκη χρήσης στοιχείων πρόσδεσης, ο απορροφητής έχει ενσω..

77,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 62,10€

Σχοινί ασφαλείας για αποφυγή πτώσεων Climax CU 29/1

Σχοινί ασφαλείας για αποφυγή πτώσεων της εταιρείας Climax.Το μοντέλο CU.29 / 1 για την πρόσδεση κατά της πτώσης αποτελεί απαραίτητο συστατικό στοιχείο για τη δημιουργία ενός ασφαλούς συστήματος προστασίας από πτώσεις, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να συνδέεται μέσω κατάλληλων συνδέσμων σε μια αντιαρθρωμένη πλεξούδα.Αποτελείται από πολυαμίδιο τριών κλώνων διαμέτρου 14 mm και υψηλή αντοχή εφελκυσμού ..

11,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 8,87€

Σχοινί ασφαλείας για αποφυγή πτώσεων Climax CU 30/1

Σχοινί ασφαλείας για αποφυγή πτώσεων της εταιρείας Climax.Ο ειδικός σχεδιασμός του επιτρέπει τη ρύθμιση του μήκους του, προσαρμόζοντας σε κάθε περίπτωση τις ανάγκες του χρήστη.Αποτελείται από ένα τριών κλώνων ενισχυτικό πολυαμιδίου με διάμετρο 14 mm και υψηλή αντοχή σε εφελκυσμό. Έχει ένα κόκκινο νήμα που λειτουργεί ως μάρτυρας της φθοράς.Ένα από τα άκρα του σχοινιού είναι εφοδιασμένο με μια απορρ..

14,30€ Χωρίς ΦΠΑ: 11,53€

Αποσβεστήρας κραδασμών για αποφυγή πτώσεων Climax 32 A

Αποσβεστήρας κραδασμών για αποφυγή πτώσεων της εταιρείας Climax.Το μοντέλο Climax 32-A είναι κατασκευασμένο με πολύ ανθεκτικά υλικά, ικανά να υποστηρίξουν τις πιο απαιτητικές συνθήκες εργασίας, εξασφαλίζοντας τέλεια προστασία ανά πάσα στιγμή. Ο απορροφητής ενέργειας περιλαμβάνει μια λευκή ταινία απορρόφησης πολυαμιδίου, ραμμένη από τα άκρα της σε έναν πορτοκαλί ιμάντα πολυεστέρα που λειτουργε..

21,90€ Χωρίς ΦΠΑ: 17,66€

Ορειβατικός γάντζος συμμετρικός ασφαλείας Climax 30

Συμμετρικός ορειβατικός γάντζος ασφαλείας της εταιρείας Climax.Ο σύνδεσμος Climax 30 είναι ένα απαραίτητο συστατικό στοιχείο για τη δημιουργία ασφαλούς συστήματος ανακοπής πτώσης. Είναι σχεδιασμένο να χρησιμοποιείται ως σύνδεση μεταξύ των διαφόρων εξαρτημάτων ενός συστήματος σταματήματος πτώσης ή συστήματος σύσφιξης και με τη σειρά του να συνδέει ολόκληρο το σύστημα με το σημείο αγκύρωσης της..

5,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 4,03€

Ορειβατικός γάντζος κατευθυντήριος ασφαλείας Climax 32

Ατσάλινος κατευθυντήριος ορειβατικός γάντζος ασφαλείας της εταιρείας Climax.Ο σύνδεσμος Climax 32 είναι ένα στοιχείο ενός ασφαλούς συστήματος ανακοπής πτώσης. Είναι σχεδιασμένο να χρησιμοποιείται ως σύνδεση μεταξύ διαφορετικών εξαρτήματα ενός συστήματος συγκράτησης πτώσης ή συστήματος συγκράτησης και με τη σειρά του να συνδέει ολόκληρο το σύστημα με το σημείο αγκύρωσης της δομής εργασίας.Ο σύ..

5,90€ Χωρίς ΦΠΑ: 4,76€

Ορειβατικός γάντζος κατευθυντήριος ασφαλείας Climax 31

Ατσάλινος κατευθυντήριος ορειβατικός γάντζος ασφαλείας με αυτόματο σύστημα κλειδώματος της εταιρείας Climax.Ο σύνδεσμος Climax 32 είναι ένα στοιχείο ενός ασφαλούς συστήματος ανακοπής πτώσης. Είναι σχεδιασμένο να χρησιμοποιείται ως σύνδεση μεταξύ διαφορετικών εξαρτήματα ενός συστήματος συγκράτησης πτώσης ή συστήματος συγκράτησης και με τη σειρά του να συνδέει ολόκληρο το σύστημα με το σημείο α..

14,30€ Χωρίς ΦΠΑ: 11,53€