Σχοινιά Ασφαλείας - Κιτ Πρόσδεσης

Σχοινιά Ασφαλείας - Κιτ Πρόσδεσης


Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

Αποσβεστήρας κραδασμών για αποφυγή πτώσεων Climax 32 A

Αποσβεστήρας κραδασμών για αποφυγή πτώσεων της εταιρείας Climax.Το μοντέλο Climax 32-A είναι κατασκευασμένο με πολύ ανθεκτικά υλικά, ικανά να υποστηρίξουν τις πιο απαιτητικές συνθήκες εργασίας, εξασφαλίζοντας τέλεια προστασία ανά πάσα στιγμή. Ο απορροφητής ενέργειας περιλαμβάνει μια λευκή ταινία απορρόφησης πολυαμιδίου, ραμμένη από τα άκρα της σε έναν πορτοκαλί ιμάντα πολυεστέρα που λειτουργε..

23,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 18,55€

Σχοινί ασφαλείας για αποφυγή πτώσεων Climax CU 29/1

Σχοινί ασφαλείας για αποφυγή πτώσεων της εταιρείας Climax.Το μοντέλο CU.29 / 1 για την πρόσδεση κατά της πτώσης αποτελεί απαραίτητο συστατικό στοιχείο για τη δημιουργία ενός ασφαλούς συστήματος προστασίας από πτώσεις, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να συνδέεται μέσω κατάλληλων συνδέσμων σε μια αντιαρθρωμένη πλεξούδα.Αποτελείται από πολυαμίδιο τριών κλώνων διαμέτρου 14 mm και υψηλή αντοχή εφελκυσμού ..

11,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 8,87€

Σχοινί ασφαλείας για αποφυγή πτώσεων Climax CU 30/1

Σχοινί ασφαλείας για αποφυγή πτώσεων της εταιρείας Climax.Ο ειδικός σχεδιασμός του επιτρέπει τη ρύθμιση του μήκους του, προσαρμόζοντας σε κάθε περίπτωση τις ανάγκες του χρήστη.Αποτελείται από ένα τριών κλώνων ενισχυτικό πολυαμιδίου με διάμετρο 14 mm και υψηλή αντοχή σε εφελκυσμό. Έχει ένα κόκκινο νήμα που λειτουργεί ως μάρτυρας της φθοράς.Ένα από τα άκρα του σχοινιού είναι εφοδιασμένο με μια απορρ..

16,70€ Χωρίς ΦΠΑ: 13,47€

Σχοινί ασφαλείας για αποφυγή πτώσεων Climax 31 A

Σχοινί ασφαλείας για αποφυγή πτώσεων της εταιρείας Climax.Αυτός ο απορροφητής ενέργειας αποτελείται από έναν ιμάντα απορρόφησης και έναν ιμάντα στερέωσης. Ο ιμάντας απορρόφησης είναι ένας λευκός ιμάντας που αποτελείται από δύο κομμάτια πλεγμένου υφάσματος, τα οποία διπλώνονται και περιέχονται σε μια υφασμάτινη σακούλα. Ο ιμάντας στερέωσης είναι μια πορτοκαλί πολυεστερική λωρίδα με ραμμέ..

23,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 18,95€

Κιτ πρόσδεσης για αποφυγή πτώσεων Climax 31 A 30/30

Κιτ πρόσδεσης ασφαλείας για αποφυγή πτώσεων της εταιρείας Climax.Το μοντέλο 31 A για την πρόσδεση κατά της πτώσης αποτελεί απαραίτητο συστατικό στοιχείο για τη δημιουργία ενός ασφαλούς συστήματος προστασίας από πτώσεις, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να συνδέεται μέσω κατάλληλων συνδέσμων σε μια αντιαρθρωμένη πλεξούδα.Αυτός ο απορροφητής ενέργειας αποτελείται από έναν ιμάντα απορρόφησης και έν..

35,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 28,23€

Κιτ πρόσδεσης για αποφυγή πτώσεων Climax 37 A 30/30

Κιτ πρόσδεσης ασφαλείας για αποφυγή πτώσεων της εταιρείας Climax.Το μοντέλο 37 για την πρόσδεση κατά της πτώσης αποτελεί απαραίτητο συστατικό στοιχείο για τη δημιουργία ενός ασφαλούς συστήματος προστασίας από πτώσεις, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να συνδέεται μέσω κατάλληλων συνδέσμων σε μια αντιαρθρωμένη πλεξούδα.Σχοινί ασφαλείας από υφαντό συνθετικό 40 mm ονομαστικό πλάτος. Με σωληνοει..

41,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 33,06€

Κιτ πρόσδεσης για αποφυγή πτώσεων Climax 31 A 30/31

Κιτ πρόσδεσης ασφαλείας για αποφυγή πτώσεων της εταιρείας Climax.Το μοντέλο 31 A για την πρόσδεση κατά της πτώσης αποτελεί απαραίτητο συστατικό στοιχείο για τη δημιουργία ενός ασφαλούς συστήματος προστασίας από πτώσεις, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να συνδέεται μέσω κατάλληλων συνδέσμων σε μια αντιαρθρωμένη πλεξούδα.Αυτός ο απορροφητής ενέργειας αποτελείται από έναν ιμάντα απορρόφησης και έν..

46,90€ Χωρίς ΦΠΑ: 37,82€

Κιτ πρόσδεσης για αποφυγή πτώσεων Climax 37 A 30/31

Κιτ πρόσδεσης ασφαλείας για αποφυγή πτώσεων της εταιρείας Climax.Το μοντέλο 37 A για την πρόσδεση κατά της πτώσης αποτελεί απαραίτητο συστατικό στοιχείο για τη δημιουργία ενός ασφαλούς συστήματος προστασίας από πτώσεις, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να συνδέεται μέσω κατάλληλων συνδέσμων σε μια αντιαρθρωμένη πλεξούδα.Σχοινί ασφαλείας από υφαντό συνθετικό 40 mm ονομαστικό πλάτος. Με σωληνο..

58,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 47,18€

Σχοινί ασφαλείας για αποφυγή πτώσεων Climax 42

Σχοινί ασφαλείας για αποφυγή πτώσεων της εταιρείας Climax.Το μοντέλο 42 για την πρόσδεση κατά της πτώσης αποτελεί απαραίτητο συστατικό στοιχείο για τη δημιουργία ενός ασφαλούς συστήματος προστασίας από πτώσεις, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να συνδέεται μέσω κατάλληλων συνδέσμων σε μια αντιαρθρωμένη πλεξούδα.Το σχοινί αγκύρωσης είναι ένα τρίκλωνο στριμμένο πολυαμιδικό σχοινί διαμέτρου 14 mm και υψ..

58,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 47,18€

Κιτ πρόσδεσης για αποφυγή πτώσεων Climax 50

Κιτ πρόσδεσης ασφαλείας για αποφυγή πτώσεων της εταιρείας Climax.Το μοντέλο 50 για την πρόσδεση κατά της πτώσης αποτελεί απαραίτητο συστατικό στοιχείο για τη δημιουργία ενός ασφαλούς συστήματος προστασίας από πτώσεις, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να συνδέεται μέσω κατάλληλων συνδέσμων σε μια αντιαρθρωμένη πλεξούδα.Σχοινί ασφαλείας από υφαντό συνθετικό 40 mm ονομαστικό πλάτος. Με σωληνοει..

61,90€ Χωρίς ΦΠΑ: 49,92€

Κιτ πρόσδεσης για αποφυγή πτώσεων Climax 34A

Κιτ πρόσδεσης για αποφυγή πτώσεων της εταιρείας Climax.Το μοντέλο συγκροτήματος απορροφητή 34A είναι ένα απαραίτητο συστατικό για να σχηματίσει ένα ασφαλές σύστημα ανάσχεσης πτώσης ικανό να στηρίξει τις πιο απαιτητικές καταστάσεις εργασίας. Περιέχει:2 ιμάντες πρόσδεσης  2 συνδέσμους No 311 σύνδεσμο No 301 αποσβεστήρα κραδασμών No 32AΗ θεωρητική ωφέλιμη ζωή του εξοπλισμού είναι ..

73,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 59,27€

Σχοινί ασφαλείας για αποφυγή πτώσεων Climax 47 A

Σχοινί ασφαλείας για αποφυγή πτώσεων της εταιρείας Climax.Το μοντέλο 47 A για την πρόσδεση κατά της πτώσης αποτελεί απαραίτητο συστατικό στοιχείο για τη δημιουργία ενός ασφαλούς συστήματος προστασίας από πτώσεις, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να συνδέεται μέσω κατάλληλων συνδέσμων σε μια αντιαρθρωμένη πλεξούδα.Σχοινί ασφαλείας από υφαντό συνθετικό 50 mm ονομαστικό πλάτος. Με σωληνοειδή κατασκε..

75,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 60,48€

Σχοινί ασφαλείας για αποφυγή πτώσεων Climax 47 Doble

Σχοινί ασφαλείας για αποφυγή πτώσεων της εταιρείας Climax.Το μοντέλο 47 Doble για την πρόσδεση κατά της πτώσης αποτελεί απαραίτητο συστατικό στοιχείο για τη δημιουργία ενός ασφαλούς συστήματος προστασίας από πτώσεις, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να συνδέεται μέσω κατάλληλων συνδέσμων σε μια αντιαρθρωμένη πλεξούδα.Σχοινί ασφαλείας από υφαντό συνθετικό 50 mm ονομαστικό πλάτος. Με σωληνοειδή κατ..

104,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 83,87€