Σχετικά με μας

Η aktools δραστηριοποιείται στον χώρο των εργαλείων,  και έχει την φυσική της έδρα στην Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στους Ν.Επιβάτες 
Η πολυετής εμπειρία μας, μάς δίνει την δυνατότητα να επιλέγουμε για εσάς είτε μέσω αντιπροσωπειών γνωστών ονομάτων της αγοράς, είτε μέσω δικών μας εισαγωγών, τα κατάλληλα προϊόντα για αυτό που ψάχνετε, στις χαμηλότερες τιμές τής αγοράς.
Δημιουργήσαμε την aktools  με πρωταρχικό στόχο την ικανοποίηση του πελάτη.
Κύριο μέλημά μας είναι να νιώθετε εμπιστοσύνη και ασφάλεια κάθε φορά που επισκέπτεστε τον ιστοχώρο μας, είτε για να κάνετε κάποια αγορά είτε απλώς και μόνο για να περιηγηθείτε στις σελίδες του. 
Στην προσπάθειά μας να σας προσφέρουμε την πιο κατάλληλη λύση σ' αυτό που ψάχνετε στην χαμηλότερη τιμή, σχεδιάσαμε την παρουσίαση των προϊόντων μας με τέτοιο τρόπο ώστε να έχετε πάντα την καλύτερη δυνατή ενημέρωση και την πιο αναλυτική εικόνα για τα χαρακτηριστικά, τις προδιαγραφές και τις δυνατότητές τους. 
Σκοπός μας άλλωστε είναι η συνεργασία μας να έχει συνέχεια.
Η προσπάθεια για συνεχή ενημέρωση και βελτίωση της aktools, αποτελεί για μας καθημερινή υπόθεση. 
Αν παρ' όλα αυτά διαπιστώσετε κάποια έλλειψη, δυσλειτουργία ή πρόβλημα σχετικά με την aktools, με χαρά θα δεχθούμε την συμβολή σας με παρατηρήσεις ή προτάσεις. 
Και φυσικά, είμαστε στην διάθεσή σας είτε τηλεφωνικά είτε μέσω ηλεκτρονικής επικοινωνίας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία έχετε σχετικά με προϊόντα ή τον λογαριασμό σας.

Ασφάλεια συναλλαγών στην aktools

Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer) αποτελεί το παγκόσμιο σημείο αναφοράς σήμερα, για την πιστοποίηση διαδικτυακών τόπων στους χρήστες και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των χρηστών και των διαδικτυακών εξυπηρετητών (servers). 

Μία κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία συμπεριλαμβάνει μία διαδικασία, κατά την οποία οι πληροφορίες που αποστέλλονται από έναν χρήστη σε έναν εξυπηρετητή κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και αποκρυπτογραφούνται μόνο από το λογισμικό αποδοχής, προστατεύοντας έτσι τις πληροφορίες κατά τη διάρκεια της μεταφοράς τους. 

Επιπροσθέτως, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL, προστατεύονται και από έναν μηχανισμό, ο οποίος εξακριβώνει αυτόματα εάν τα δεδομένα έχουν αλλαχθεί κατά την μεταφορά.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα aktools χρησιμοποιεί τεχνολογία SSL 128-bit (Secure Sockets Layer) για ασφαλείς συναλλαγές. 

Με αυτόν τον τρόπο έχουμε τη δυνατότητα να κρυπτογραφήσουμε όλες τις προσωπικές σας πληροφορίες, έτσι ώστε να μην είναι δυνατή η παρέμβαση τρίτων προσώπων σε αυτές, κατά τη διάρκεια της μεταφοράς τους μέσω του διαδικτύου. 

Kάθε φορά που εισέρχεστε σε σελίδα που πρόκειται να γίνει συναλλαγή στοιχείων ή προσωπικών δεδομένων, παρουσιάζει ένα λουκετάκι στην οθόνη σας, που βεβαιώνει ότι η συναλλαγή σας προστατεύεται.ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΗΣ


ΚΟΥΛΤΟΥΚΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Κωνσταντίνου Λογοθέτου 9
Νέοι Επιβάτες Τ.Κ 57019
Τηλέφωνο 2392401441
Κινητό   6932275445
e-mail:info@aktools.gr
website:www.aktools.gr

Α.Φ.Μ 043528586

Δ.Ο.Υ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΓΕΜΗ 176895304000