Προστασία προσώπου

Προστασία προσώπου


Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

Γυαλιά ηλεκτροσυγκολλητών Climax 620

Γυαλιά ηλεκτροσυγκολλητών της εταιρείας Climax.Κατασκευασμένα από πολυαμίδιο με φθίνοντα πλευρικά προστατευτικά. Το μήκος των βραχίονων αυτιού μπορεί να ρυθμιστεί. Οι φακοί συγκόλλησης είναι επίπεδοι και στρογγυλοί, με Ø 50 mm και ονομαστικό πάχος 3 mm. Σκίαση 6. Μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων: 4 - 6.Τα γυαλιά 545-V παρέχουν εξαιρετική προστασία για τις διαδικασίες οξυακετυλενικής συγκόλληση..

7,60€ Χωρίς ΦΠΑ: 6,13€

Γυαλιά ηλεκτροσυγκολλητών μάσκα Climax 545Α

Γυαλιά ηλεκτροσυγκολλητών μάσκα της εταιρείας Climax.Βινύλιο πλαίσιο με ρυθμιζόμενους φακούς.Φακοί οπτικής τάξης 1.Οι φακοί συγκόλλησης είναι επίπεδες και στρογγυλές, με Ø 50 mm και ονομαστικό πάχος 3 mm. Σκίαση 6. Μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων: 4 - 6.Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με γυαλιά συνταγής.Τα γυαλιά 545-A παρέχουν εξαιρετική προστασία για τις διαδικασίες οξυακετυλενικής συγκόλλησης και κοπής οξυ..

10,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 8,06€

Γυαλιά ηλεκτροσυγκολλητών μάσκα Ingco HSGW01

Γυαλιά ηλεκτροσυγκολλητών μάσκα της εταιρείας Ingco.Flip σχεδιασμός με 2 σε 1 γυαλιά (λευκό και συγκόλλησης). Ειδικός σχεδιασμός για έμμεσο εξαερισμό. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ   Υλικό Εύκαμπτο σώμα από PVC Στήριξη κεφαλής Με λάστιχο Βάρος 0.12 Kg Βάρος συσκευασίας αποστολής ..

2,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,02€

Γυαλιά ηλεκτροσυγκολλητών Climax 571V

Γυαλιά ηλεκτροσυγκολλητών της εταιρείας Climax.Τα γυαλιά Climax 571-V παρέχουν εξαιρετική προστασία κατά τη συγκόλληση με οξυακετυλένιο και τις διαδικασίες κοπής με φλόγα, αποτρέποντας τη φθορά της όρασης στον χρήστη λόγω ακτινοβολίας που εκπέμπεται στις διαδικασίες. Τα προστατευτικά γυαλιά προστατεύουν επίσης τον χρήστη από την πρόσκρουση των στερεών σωματιδίων.Λόγω του σχεδιασμού και των υλικών,..

14,20€ Χωρίς ΦΠΑ: 11,45€

Γυαλιά προστασίας Climax 580

Γυαλιά προστασίας της εταιρείας Climax.Μοντέρνα γυαλιά προστασίας. Aspheric φακός για τέλεια προσαρμογή. Μαλακή γέφυρα μύτης και ρυθμιζόμενου μήκους κροτάφων με pantoscopic σύστημα. Πολυανθρακικό ανθεκτικό στις γρατζουνιές που παρέχει ανθεκτικότητα και αντοχή.Ιδανική για εργασία σε συνθήκες με κάποιον κίνδυνο πρόσκρουσης από σωματίδια χαμηλής ενέργειας, μεγάλης ταχύτητας, π.χ. κατά την εργασία με ..

4,40€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,55€

Γυαλιά προστασίας Climax 590

Γυαλιά προστασίας της εταιρείας Climax.Πανοραμικά πολυανθρακικά γυαλιά, πολύ ελαφριά, σχεδιασμένα να προστατεύουν από τους κινδύνους από επιπτώσεις υψηλής ταχύτητας και χαμηλής ενέργειας σωματιδίων (F). Σκελετοί Spatulatype για πολύ άνετη προσαρμογή.Ιδανικό για εργασία σε καταστάσεις όπου υπάρχει κίνδυνος πρόσκρουσης σωματιδίων, όπως αυτές που συμβαίνουν σε εργασίες με τόρνο, άλεση, λείανση και ερ..

4,40€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,55€

Γυαλιά προστασίας μάσκα Climax 539

Γυαλιά προστασίας τύπου μάσκα της εταιρείας Climax.Τα ενσωματωμένα γυαλιά Climax 539 έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν αποτελεσματική προστασία από την πρόσκρουση σωματιδίων υψηλής ταχύτητας και χαμηλής ενέργειας και πιτσιλιές. Χάρη στον ιδιαίτερο σχεδιασμό τους, προσφέρουν οπτικό πεδίο προβολής και μπορούν να χρησιμοποιηθούν με διορθωτικά γυαλιά.Το πλαίσιο κατασκευάζεται από εύκαμπτο PVC με έγχυση..

4,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,63€

Γυαλιά προστασίας Climax 619

Γυαλιά προστασίας της εταιρείας Climax.Πλαίσιο πολυαμιδίου. Κεντρική βίδα για την αλλαγή άχρωμου γυαλιού Ø 50 mm. Οπτική κλάση 1...

5,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 4,03€

Γυαλιά προστασίας Climax 596

Γυαλιά προστασίας της εταιρείας Climax.Μοντέρνα γυαλιά προστασίας. Μαλακή γέφυρα μύτης και ρυθμιζόμενου μήκους σκαλετού με παντοσκοπικό σύστημα. Πολυανθρακικό ανθεκτικό στις γρατζουνιές που παρέχει ανθεκτικότητα και αντοχή.Με δύο φακούς ηλίου ασφαλείας, σύγχρονα και κομψά, τα οποία παρέχουν εξαιρετική περιστροφή.Κατασκευασμένο από ελαφρύ μπλε νάιλον. Μαλακή, γεμάτη καμάρα μύτης.Ρυθμιζόμενες λωρίδε..

5,80€ Χωρίς ΦΠΑ: 4,68€

Γυαλιά προστασίας Climax 597

Γυαλιά προστασίας της εταιρείας Climax.Μοντέρνα γυαλιά προστασίας. Μαλακή γέφυρα μύτης και ρυθμιζόμενου μήκους σκαλετού με παντοσκοπικό σύστημα. Πολυανθρακικό ανθεκτικό στις γρατζουνιές που παρέχει ανθεκτικότητα και αντοχή.Πολυανθρακικό ανθεκτικό στις γρατζουνιές που παρέχει ανθεκτικότητα και αντοχή.Γυαλιά ασφαλείας δύο φακών, σύγχρονα και κομψά, τα οποία παρέχουν εξαιρετική προστασία.Κατασκευασμέ..

5,80€ Χωρίς ΦΠΑ: 4,68€

Γυαλιά προστασίας Climax 598

Γυαλιά προστασίας της εταιρείας Climax.Μοντέρνα γυαλιά προστασίας. Μαλακή γέφυρα μύτης και ρυθμιζόμενου μήκους σκαλετού με παντοσκοπικό σύστημα. Πολυανθρακικό ανθεκτικό στις γρατζουνιές που παρέχει ανθεκτικότητα και αντοχή.Πολυκαρβονικό ανθεκτικό στις γρατζουνιές που παρέχει ανθεκτικότητα και αντοχή.Έχει σχεδιαστεί για να προστατεύει από τον κίνδυνο πρόσκρουσης από σωματίδια υψηλής ταχύτητας και χ..

5,80€ Χωρίς ΦΠΑ: 4,68€

Γυαλιά προστασίας Climax 595

Γυαλιά προστασίας της εταιρείας Climax.Πολύ ελαφριά πανοραμικά γυαλιά πολυκαρβουνικά για προστασία από τον κίνδυνο πρόσκρουσης από σωματίδια υψηλής ταχύτητας και χαμηλής ενέργειας (F). Σκελετοί τύπου σπάτουλας για πολύ άνετη ρύθμιση.Τα προστατευτικά γυαλιά Climax 595 έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν αποτελεσματική προστασία από την πρόσκρουση σωματιδίων υψηλής ταχύτητας και χαμηλής ενέργεια..

7,90€ Χωρίς ΦΠΑ: 6,37€

Γυαλιά προστασίας Kapriol RACING_G

Γυαλιά προστασίας γκρι της εταιρείας Kapriol.Εξαιρετικά άνετη μάσκα, χάρη στο μαλακό πλαίσιο που εγγυάται τέλεια.την προσκόλληση στο πρόσωπο του χειριστή χωρίς να δημιουργεί κόπωση.ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑΡυθμιζόμενη και περιστρεφόμενη ελαστική λωρίδα για εξαιρετική προσαρμοστικότητα ακόμη και όταν χρησιμοποιείται με κράνος.Ενσωματωμένο σύστημα εξαερισμού για την αποφυγή της απόφραξης.Χάρη στον συμπ..

11,90€ Χωρίς ΦΠΑ: 9,60€

Γυαλιά προστασίας Kapriol RACING_O

Γυαλιά προστασίας πορτοκαλί της εταιρείας Kapriol.Εξαιρετικά άνετη μάσκα, χάρη στο μαλακό πλαίσιο που εγγυάται τέλεια.την προσκόλληση στο πρόσωπο του χειριστή χωρίς να δημιουργεί κόπωση.ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑΡυθμιζόμενη και περιστρεφόμενη ελαστική λωρίδα για εξαιρετική προσαρμοστικότητα ακόμη και όταν χρησιμοποιείται με κράνος.Ενσωματωμένο σύστημα εξαερισμού για την αποφυγή της απόφραξης.Χάρη στον..

11,90€ Χωρίς ΦΠΑ: 9,60€

Ασπίδα προστασίας προσώπου Climax 424RG1

Ασπίδα προστασίας προσώπου της εταιρείας Climax.Για προστασία από τον κίνδυνο πρόσκρουσης από σωματίδια χαμηλής ενέργειας, υψηλής ταχύτητας (F). Πολυκαρβονικό γείσο. Οπτική κλάση 2. Μηχανική αντοχή (A). Μέγεθος: 320 x 190 mm.Η ασπίδα είναι σε θέση να αντέξει την επίδραση των βλημάτων υψηλής ταχύτητας (μέχρι 190 m / s), όπως ξυλεία, μεταλλικά και πλαστικά ροκανίδια, κομμάτια κλαδιών και κλαδιώ..

12,60€ Χωρίς ΦΠΑ: 10,16€