Προστασία προσώπου

Προστασία προσώπου


Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

Γυαλιά προστασίας διάφανα UVEX 9160 065

Γυαλιά προστασίας διάφανα της εταιρείας Uvex...

4,80€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,87€

Γυαλιά προστασίας διάφανα UVEX 9168 065

Γυαλιά προστασίας διάφανα της εταιρείας Uvex...

4,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,23€

Γυαλιά προστασίας κλειστού τύπου LEFKAS

Γυαλιά κλειστού τύπου LEFKASΑντιθαμβωτικά, με φαρδιά υποστηρικτική επιφάνεια γύρω από όλο το πρόσωπο.Φακοί από polycarbonate και ιμάντας στήριξης από nylon...

9,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 7,26€

Γυαλιά προστασίας μάσκα ERGO ZANTE

Γυαλιά προστασίας τύπου μάσκα της εταιρείας ERGO SAFETY.Γυαλιά πανοραμικά τύπου μάσκας ,αντιθαμβωτικά, από μαλακό PVC ,εύκαμπτα,άθραυστα,με βαλβίδες εξαερισμού και ιμάντα στήριξης...

3,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,82€

Γυαλιά ηλεκτροσυγκολλητών Climax 620

Γυαλιά ηλεκτροσυγκολλητών της εταιρείας Climax.Κατασκευασμένα από πολυαμίδιο με φθίνοντα πλευρικά προστατευτικά. Το μήκος των βραχίονων αυτιού μπορεί να ρυθμιστεί. Οι φακοί συγκόλλησης είναι επίπεδοι και στρογγυλοί, με Ø 50 mm και ονομαστικό πάχος 3 mm. Σκίαση 6. Μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων: 4 - 6.Τα γυαλιά 545-V παρέχουν εξαιρετική προστασία για τις διαδικασίες οξυακετυλενικής συγκόλληση..

7,60€ Χωρίς ΦΠΑ: 6,13€

Γυαλιά ηλεκτροσυγκολλητών μάσκα Climax 545Α

Γυαλιά ηλεκτροσυγκολλητών μάσκα της εταιρείας Climax.Βινύλιο πλαίσιο με ρυθμιζόμενους φακούς.Φακοί οπτικής τάξης 1.Οι φακοί συγκόλλησης είναι επίπεδες και στρογγυλές, με Ø 50 mm και ονομαστικό πάχος 3 mm. Σκίαση 6. Μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων: 4 - 6.Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με γυαλιά συνταγής.Τα γυαλιά 545-A παρέχουν εξαιρετική προστασία για τις διαδικασίες οξυακετυλενικής συγκόλλησης και κοπής οξυ..

10,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 8,06€

Γυαλιά ηλεκτροσυγκολλητών μάσκα Ingco HSGW01

Γυαλιά ηλεκτροσυγκολλητών μάσκα της εταιρείας Ingco.Flip σχεδιασμός με 2 σε 1 γυαλιά (λευκό και συγκόλλησης). Ειδικός σχεδιασμός για έμμεσο εξαερισμό. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ   Υλικό Εύκαμπτο σώμα από PVC Στήριξη κεφαλής Με λάστιχο Βάρος 0.12 Kg Βάρος συσκευασίας αποστολής ..

2,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,02€

Γυαλιά ηλεκτροσυγκολλητών Climax 571V

Γυαλιά ηλεκτροσυγκολλητών της εταιρείας Climax.Τα γυαλιά Climax 571-V παρέχουν εξαιρετική προστασία κατά τη συγκόλληση με οξυακετυλένιο και τις διαδικασίες κοπής με φλόγα, αποτρέποντας τη φθορά της όρασης στον χρήστη λόγω ακτινοβολίας που εκπέμπεται στις διαδικασίες. Τα προστατευτικά γυαλιά προστατεύουν επίσης τον χρήστη από την πρόσκρουση των στερεών σωματιδίων.Λόγω του σχεδιασμού και των υλικών,..

14,20€ Χωρίς ΦΠΑ: 11,45€

Γυαλιά προστασίας Climax 580

Γυαλιά προστασίας της εταιρείας Climax.Μοντέρνα γυαλιά προστασίας. Aspheric φακός για τέλεια προσαρμογή. Μαλακή γέφυρα μύτης και ρυθμιζόμενου μήκους κροτάφων με pantoscopic σύστημα. Πολυανθρακικό ανθεκτικό στις γρατζουνιές που παρέχει ανθεκτικότητα και αντοχή.Ιδανική για εργασία σε συνθήκες με κάποιον κίνδυνο πρόσκρουσης από σωματίδια χαμηλής ενέργειας, μεγάλης ταχύτητας, π.χ. κατά την εργασία με ..

4,40€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,55€

Γυαλιά προστασίας Climax 590

Γυαλιά προστασίας της εταιρείας Climax.Πανοραμικά πολυανθρακικά γυαλιά, πολύ ελαφριά, σχεδιασμένα να προστατεύουν από τους κινδύνους από επιπτώσεις υψηλής ταχύτητας και χαμηλής ενέργειας σωματιδίων (F). Σκελετοί Spatulatype για πολύ άνετη προσαρμογή.Ιδανικό για εργασία σε καταστάσεις όπου υπάρχει κίνδυνος πρόσκρουσης σωματιδίων, όπως αυτές που συμβαίνουν σε εργασίες με τόρνο, άλεση, λείανση και ερ..

4,40€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,55€

Γυαλιά προστασίας μάσκα Climax 539

Γυαλιά προστασίας τύπου μάσκα της εταιρείας Climax.Τα ενσωματωμένα γυαλιά Climax 539 έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν αποτελεσματική προστασία από την πρόσκρουση σωματιδίων υψηλής ταχύτητας και χαμηλής ενέργειας και πιτσιλιές. Χάρη στον ιδιαίτερο σχεδιασμό τους, προσφέρουν οπτικό πεδίο προβολής και μπορούν να χρησιμοποιηθούν με διορθωτικά γυαλιά.Το πλαίσιο κατασκευάζεται από εύκαμπτο PVC με έγχυση..

4,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,63€

Γυαλιά προστασίας Climax 619

Γυαλιά προστασίας της εταιρείας Climax.Πλαίσιο πολυαμιδίου. Κεντρική βίδα για την αλλαγή άχρωμου γυαλιού Ø 50 mm. Οπτική κλάση 1...

5,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 4,03€

Γυαλιά προστασίας Climax 596

Γυαλιά προστασίας της εταιρείας Climax.Μοντέρνα γυαλιά προστασίας. Μαλακή γέφυρα μύτης και ρυθμιζόμενου μήκους σκαλετού με παντοσκοπικό σύστημα. Πολυανθρακικό ανθεκτικό στις γρατζουνιές που παρέχει ανθεκτικότητα και αντοχή.Με δύο φακούς ηλίου ασφαλείας, σύγχρονα και κομψά, τα οποία παρέχουν εξαιρετική περιστροφή.Κατασκευασμένο από ελαφρύ μπλε νάιλον. Μαλακή, γεμάτη καμάρα μύτης.Ρυθμιζόμενες λωρίδε..

5,80€ Χωρίς ΦΠΑ: 4,68€

Γυαλιά προστασίας Climax 597

Γυαλιά προστασίας της εταιρείας Climax.Μοντέρνα γυαλιά προστασίας. Μαλακή γέφυρα μύτης και ρυθμιζόμενου μήκους σκαλετού με παντοσκοπικό σύστημα. Πολυανθρακικό ανθεκτικό στις γρατζουνιές που παρέχει ανθεκτικότητα και αντοχή.Πολυανθρακικό ανθεκτικό στις γρατζουνιές που παρέχει ανθεκτικότητα και αντοχή.Γυαλιά ασφαλείας δύο φακών, σύγχρονα και κομψά, τα οποία παρέχουν εξαιρετική προστασία.Κατασκευασμέ..

5,80€ Χωρίς ΦΠΑ: 4,68€

Γυαλιά προστασίας Climax 598

Γυαλιά προστασίας της εταιρείας Climax.Μοντέρνα γυαλιά προστασίας. Μαλακή γέφυρα μύτης και ρυθμιζόμενου μήκους σκαλετού με παντοσκοπικό σύστημα. Πολυανθρακικό ανθεκτικό στις γρατζουνιές που παρέχει ανθεκτικότητα και αντοχή.Πολυκαρβονικό ανθεκτικό στις γρατζουνιές που παρέχει ανθεκτικότητα και αντοχή.Έχει σχεδιαστεί για να προστατεύει από τον κίνδυνο πρόσκρουσης από σωματίδια υψηλής ταχύτητας και χ..

5,80€ Χωρίς ΦΠΑ: 4,68€