Προστασία προσώπου

Προστασία προσώπου


Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

Γυαλιά εργασίας μάσκα Ingco HSG02

Γυαλιά εργασίας μάσκα της εταιρείας Ingco.ΤΕΧΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Υλικό Εύπλαστο και ελαφρύ πλαίσιο απο PVCΣτήριξη κεφαλής Με λάστιχοΒάρος 0.05 kgΒάρος αποστολής 0.10 kgΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑΜοναδικός σχεδιασμός οπών εξαερισμούΥψηλής αντοχής πολυανθρακικοί φακοί υψηλής διαφάνειας και αντοχής στη φθορά..

1,90€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,53€

Γυαλιά προστασίας μάσκα ERGO ZANTE

Γυαλιά προστασίας τύπου μάσκα της εταιρείας ERGO SAFETY.Γυαλιά πανοραμικά τύπου μάσκας ,αντιθαμβωτικά, από μαλακό PVC ,εύκαμπτα,άθραυστα,με βαλβίδες εξαερισμού και ιμάντα στήριξης...

3,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,82€

Γυαλιά προστασίας μάσκα Climax 539

Γυαλιά προστασίας τύπου μάσκα της εταιρείας Climax.Τα ενσωματωμένα γυαλιά Climax 539 έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν αποτελεσματική προστασία από την πρόσκρουση σωματιδίων υψηλής ταχύτητας και χαμηλής ενέργειας και πιτσιλιές. Χάρη στον ιδιαίτερο σχεδιασμό τους, προσφέρουν οπτικό πεδίο προβολής και μπορούν να χρησιμοποιηθούν με διορθωτικά γυαλιά.Το πλαίσιο κατασκευάζεται από εύκαμπτο PVC με έγχυση..

3,90€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,15€

Γυαλιά προστασίας κλειστού τύπου LEFKAS

Γυαλιά κλειστού τύπου LEFKASΑντιθαμβωτικά, με φαρδιά υποστηρικτική επιφάνεια γύρω από όλο το πρόσωπο.Φακοί από polycarbonate και ιμάντας στήριξης από nylon...

9,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 7,26€

Γυαλιά προστασίας Kapriol RACING_G

Γυαλιά προστασίας γκρι της εταιρείας Kapriol.Εξαιρετικά άνετη μάσκα, χάρη στο μαλακό πλαίσιο που εγγυάται τέλεια.την προσκόλληση στο πρόσωπο του χειριστή χωρίς να δημιουργεί κόπωση.ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑΡυθμιζόμενη και περιστρεφόμενη ελαστική λωρίδα για εξαιρετική προσαρμοστικότητα ακόμη και όταν χρησιμοποιείται με κράνος.Ενσωματωμένο σύστημα εξαερισμού για την αποφυγή της απόφραξης.Χάρη στον συμπ..

11,80€ Χωρίς ΦΠΑ: 9,52€

Γυαλιά προστασίας INGCO HSG04

Γυαλιά προστασίας της εταιρείας INGCO.Γυαλιά πανοραμικά με πλευρική προστασία και 4 ρυθμίσεις του βραχίονα. ..

1,90€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,53€

Γυαλιά προστασίας διάφανα UVEX 9168 065

Γυαλιά προστασίας διάφανα της εταιρείας Uvex...

4,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,23€

Γυαλιά προστασίας διάφανα UVEX 9160 065

Γυαλιά προστασίας διάφανα της εταιρείας Uvex...

4,80€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,87€

Γυαλιά προστασίας Climax 580

Γυαλιά προστασίας της εταιρείας Climax.Μοντέρνα γυαλιά προστασίας. Aspheric φακός για τέλεια προσαρμογή. Μαλακή γέφυρα μύτης και ρυθμιζόμενου μήκους κροτάφων με pantoscopic σύστημα. Πολυανθρακικό ανθεκτικό στις γρατζουνιές που παρέχει ανθεκτικότητα και αντοχή.Ιδανική για εργασία σε συνθήκες με κάποιον κίνδυνο πρόσκρουσης από σωματίδια χαμηλής ενέργειας, μεγάλης ταχύτητας, π.χ. κατά την εργασία με ..

3,70€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,98€

Γυαλιά προστασίας Climax 590

Γυαλιά προστασίας της εταιρείας Climax.Πανοραμικά πολυανθρακικά γυαλιά, πολύ ελαφριά, σχεδιασμένα να προστατεύουν από τους κινδύνους από επιπτώσεις υψηλής ταχύτητας και χαμηλής ενέργειας σωματιδίων (F). Σκελετοί Spatulatype για πολύ άνετη προσαρμογή.Ιδανικό για εργασία σε καταστάσεις όπου υπάρχει κίνδυνος πρόσκρουσης σωματιδίων, όπως αυτές που συμβαίνουν σε εργασίες με τόρνο, άλεση, λείανση και ερ..

3,70€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,98€

Γυαλιά προστασίας Climax 597

Γυαλιά προστασίας της εταιρείας Climax.Μοντέρνα γυαλιά προστασίας. Μαλακή γέφυρα μύτης και ρυθμιζόμενου μήκους σκαλετού με παντοσκοπικό σύστημα. Πολυανθρακικό ανθεκτικό στις γρατζουνιές που παρέχει ανθεκτικότητα και αντοχή.Πολυανθρακικό ανθεκτικό στις γρατζουνιές που παρέχει ανθεκτικότητα και αντοχή.Γυαλιά ασφαλείας δύο φακών, σύγχρονα και κομψά, τα οποία παρέχουν εξαιρετική προστασία.Κατασκευασμέ..

5,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 4,03€

Γυαλιά προστασίας Climax 598

Γυαλιά προστασίας της εταιρείας Climax.Μοντέρνα γυαλιά προστασίας. Μαλακή γέφυρα μύτης και ρυθμιζόμενου μήκους σκαλετού με παντοσκοπικό σύστημα. Πολυανθρακικό ανθεκτικό στις γρατζουνιές που παρέχει ανθεκτικότητα και αντοχή.Πολυκαρβονικό ανθεκτικό στις γρατζουνιές που παρέχει ανθεκτικότητα και αντοχή.Έχει σχεδιαστεί για να προστατεύει από τον κίνδυνο πρόσκρουσης από σωματίδια υψηλής ταχύτητας και χ..

5,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 4,03€

Γυαλιά προστασίας Climax 595

Γυαλιά προστασίας της εταιρείας Climax.Πολύ ελαφριά πανοραμικά γυαλιά πολυκαρβουνικά για προστασία από τον κίνδυνο πρόσκρουσης από σωματίδια υψηλής ταχύτητας και χαμηλής ενέργειας (F). Σκελετοί τύπου σπάτουλας για πολύ άνετη ρύθμιση.Τα προστατευτικά γυαλιά Climax 595 έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν αποτελεσματική προστασία από την πρόσκρουση σωματιδίων υψηλής ταχύτητας και χαμηλής ενέργεια..

6,60€ Χωρίς ΦΠΑ: 5,32€

Γυαλιά προστασίας Climax 619

Γυαλιά προστασίας της εταιρείας Climax.Πλαίσιο πολυαμιδίου. Κεντρική βίδα για την αλλαγή άχρωμου γυαλιού Ø 50 mm. Οπτική κλάση 1...

5,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 4,03€

Γυαλιά ηλεκτροσυγκολλητών Ingco HSG07

Γυαλιά ηλεκτροσυγκολλητών της εταιρείας Ingco.ΤΕΧΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Υλικό PCΕπίπεδο Σκίασης 10Βάρος 0.05 kgΒάρος Αποστολής 0.15 KgΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑΕιδικά για Ηλεκτροσυγκολλήσεις.Ελαφριά, πολύ άνετα με μεγάλο εύρος οπτικού πεδίου..

2,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,02€