Αποστολή προϊόντων

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ

Για την παραλαβή του δέματος αποκλειστικά υπεύθυνος είναι ο πελάτης.


Η εταιρεία υποχρεούται να παρέχει στον πελάτη όλες τις πληροφορίες τις αποστολής της παραγγελίας του.


Σε κάθε περίπτωση που ο πελάτης δεν θα παραλάβει την παραγγελία του και από δική του υπαιτιότητα το δέμα θα επιστέψει στην aktools ,ο πελάτης θα χρεωθεί το ποσό των 20,00€ πλέον Φ.Π.Α 24% για διαχειριστικά έξοδα.


ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Η εταιρεία μας αποστέλλει της παραγγελίες που λαμβάνει ηλεκτρονικά , με φαξ ή τηλεφωνικά το αργότερο σε 3 εργάσιμες ημέρες από την λήψη της παραγγελίας.

Για την ημερομηνία αποστολής της παραγγελίας σας ενημερώνεστε με e-mail ή SMS. 
Για την αποστολή της παραγγελίας υπάρχουν οι παρακάτω τρόποι:1.Αποστολή με ΕΛΤΑ Courier

Η ελάχιστη χρέωση για αποστολές με τα ΕΛΤΑ Courier, είναι 3.10€ για δέματα βάρους έως 2Kg (πραγματικό ή ογκομετρικό). Για κάθε επιπλέον κιλό, το κόστος αυξάνεται κατά 1.00€. Η χρέωση για την υπηρεσία της αντικαταβολής είναι 2,40€.  Οι παραπάνω τιμές του κόστους μεταφορικών & αντικαταβολής ισχύουν για όλη την Ελλάδα, είναι τελικές (συμπεριλαμβάνεται δηλαδή ο ΦΠΑ) και μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.
Το δίκτυο καταστημάτων των ΕΛΤΑ Courier καλύπτει όλον τον ελλαδικό χώρο και η παράδοση γίνεται στον χώρο σας σχεδόν σε όλους τους τόπους προορισμού, εκτός και αν o παραλήπτης επιθυμεί να παραλάβει ο ίδιος την παραγγελία του από κάποιο κατάστημα των ΕΛΤΑ Courier και μας ενημερώσει σχετικά. 
Στις ελάχιστες δυσπρόσιτες περιοχές που δεν μπορεί να γίνει κατ' οίκον παράδοση, η παραλαβή γίνεται από το κοντινότερο ταχυδρομείο. 
Η αποστολή των προϊόντων είναι ασφαλισμένη μέχρι του ποσού των 100.00€,αν ο πελάτης θελήσει ασφάλεια μεγαλύτερου ποσού θα πρέπει να επικοινωνήσει μαζί μας.

Εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης. Χερσαίοι προορισμοί: 1-2 εργάσιμες. Νησιά: 1-3 εργάσιμες. Δυσπρόσιτες περιοχές: 2-5 εργάσιμες.
Η αποστολή με courier ενδεικνύεται για αποστολές έως 15 κιλά και το σύστημα υπολογίζει τα μεταφορικά βάσει βάρους έως αυτό το βάρος.
Εάν ο πελάτης επιθυμεί παρόλα αυτά την μεταφορά με courier για αποστολές πάνω από 15 κιλά βάρος θα πρέπει να επικοινωνήσει με την aktools για να ενημερωθεί για το κόστος των μεταφορικών.


2.Παραλαβή από το κατάστημα

Μπορείτε να επισκεφτείτε το φυσικό μας κατάστημα για την παραλαβή της παραγγελίας σας, γλυτώνοντας τα έξοδα αποστολής. 
Η εξόφληση του ποσού της παραγγελίας μπορεί να γίνει είτε μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας ή χρέωση πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας εντός του ιστότοπου της aktools στο ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας Πειραιώς είτε στο ταμείο του καταστήματος με μετρητά ή χρέωση πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας.

Σημείωση: Πρέπει είτε να έχετε τοποθετήσει την παραγγελία σας μέσω της διαδικασίας του website πριν μας επισκεφτείτε, 
ή έστω να προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για έλεγχο στοκ και δέσμευση των προϊόντων που σας ενδιαφέρουν, ώστε να εξασφαλιστεί η διαθεσιμότητά τους την στιγμή της παραλαβής.


3.Αποστολή με μεταφορικές εταιρίες

Η αποστολή με μεταφορική εταιρεία εν δεικνύεται σε περιπτώσεις αντικειμένων με μεγάλο βάρος ή όγκο άνω των 15 κιλών.
Η εταιρεία μας συνεργάζεται με μεταφορικές εταιρείες που τις δίνουν την δυνατότητα κάλυψης οποιουδήποτε προορισμού.
Το κόστος μεταφορικών χρεώνετε ανά δέμα και διαφέρει από περιοχή σε περιοχή.
Η εταιρεία μας
σ 'αυτή την περίπτωση αναλαμβάνει να παραδώσει δωρεάν την παραγγελία σας στο κατάστημα της μεταφορικής εταιρείας στην Θεσσαλονίκη.
Το κόστος των μεταφορικών επιβαρύνει τον πελάτη και πληρώνετε στην μεταφορική εταιρεία κατά την παραλαβή των εμπορευμάτων.
Ενημέρωση για το κόστος των μεταφορικών μπορεί να έχει ο πελάτης κατόπιν συνεννόησης μαζί μας στο τηλέφωνο 2392401441 ή στο e-mail info@aktools.gr 


4. Για παραγγελίες με κόστος 120,00€ και άνω τα μεταφορικά είναι δωρεάν.