Προστασία αναπνοής

Προστασία αναπνοής


Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

Μάσκα προστασίας αναπνοής μονού φίλτρου Climax 745

Μάσκα προστασίας αναπνοής μονού φίλτρου της εταιρείας Climax.Το κύριο σώμα της μάσκας αποτελείται από θερμοπλαστικό καουτσούκΣυνοδεύετε με φίλτρο 755 Α1 για οργανικά αέρια , σωματίδια - διαλυτικά. ..

11,60€ Χωρίς ΦΠΑ: 9,35€

Μάσκα προστασίας αναπνοής μονού φίλτρου Climax 761

Μάσκα προστασίας αναπνοής μονού φίλτρου της εταιρείας Climax.Το κύριο σώμα της μάσκας αποτελείται από φυσικό καουτσούκ.Συνοδεύετε με φίλτρο 760 Α1 για οργανικά αέρια , σωματίδια - διαλυτικά.Η αναγραφόμενη τιμή αφορά την μάσκα με φίλτρο Α1.Η τιμή ενδέχεται να αλλάξει εάν σύμφωνα με τις ανάγκες σας απαιτείται διαφορετικός κωδικός φίλτρου. Παρακαλούμε συμβουλευτείτε τον παρακάτω πίνακα για την σ..

15,70€ Χωρίς ΦΠΑ: 12,66€

Μάσκα προστασίας αναπνοής μονού φίλτρου Climax 762-S

Μάσκα προστασίας αναπνοής μονού φίλτρου της εταιρείας Climax.Εξοπλισμένη με κεντρικό φίλτρο και δύο πλευρικές βαλβίδες εκπνοής.Έχει σχεδιαστεί για να παρέχει μέγιστη προστασία από αέρια, ατμούς και σωματίδια όπως σκόνη, ομίχλη και καπνόΚατασκευασμένη από μπλε σιλικόνη.Ο σχεδιασμός και το υλικό που χρησιμοποιείται, του επιτρέπουν να προσαρμόζεται στο πρόσωπο με αεροστεγή τρόπο, εμποδίζοντας την δια..

18,60€ Χωρίς ΦΠΑ: 15,00€

Μάσκα προστασίας αναπνοής διπλού φίλτρου Climax 755

Μάσκα προστασίας αναπνοής διπλού φίλτρου της εταιρείας Climax.Το κύριο σώμα της μάσκας αποτελείται από θερμοπλαστικό καουτσούκ.Επαναχρησιμοποιήσιμα και εναλλάξιμα φίλτρα.Δύο πλευρικά φίλτρα. Εύκολη συντήρηση.Η ζώνη κεφαλής και λαιμού προσφέρει βέλτιστη ρύθμιση και καλή σταθερότητα. Συνοδεύετε με 2 φίλτρα 755/756 Α1 για οργανικά αέρια , σωματίδια - διαλυτικά.Η αναγραφόμενη τιμή αφορά την μάσκα..

17,20€ Χωρίς ΦΠΑ: 13,87€

Μάσκα προστασίας αναπνοής διπλού φίλτρου Climax 756

Μάσκα προστασίας αναπνοής διπλού φίλτρου της εταιρείας Climax.Το κύριο σώμα της μάσκας αποτελείται από φυσικό καουτσούκ.Επαναχρησιμοποιήσιμα και εναλλάξιμα φίλτρα. Δύο πλευρικά φίλτρα. Εύκολη συντήρηση. Η ζώνη κεφαλής και λαιμού προσφέρει βέλτιστη ρύθμιση και καλή σταθερότητα.Συνοδεύετε με 2 φίλτρα 755/756 Α1 για οργανικά αέρια , σωματίδια - διαλυτικά.Η αναγραφόμενη τιμή αφορά την μάσκα με 2 ..

19,20€ Χωρίς ΦΠΑ: 15,48€

Μάσκα προστασίας αναπνοής διπλού φίλτρου Climax 757

Μάσκα προστασίας αναπνοής διπλού φίλτρου της εταιρείας Climax.Εξοπλισμένη με 2 πλευρικά φίλτρα και 1 κεντρική βαλβίδα εκπνοής.Έχει σχεδιαστεί για να παρέχει μέγιστη προστασία από αέρια, ατμούς και σωματίδια όπως σκόνη, ομίχλη και καπνόΚατασκευάζετε από μπλε σιλικόνη.Ο σχεδιασμός και το υλικό που χρησιμοποιείται, του επιτρέπουν να προσαρμόζεται στο πρόσωπο με αεροστεγή τρόπο, εμποδίζοντας την ..

21,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 17,34€

Μάσκα προστασίας αναπνοής και κεφαλής μονού φίλτρου Climax 761-EQUIP

Μάσκα προστασίας αναπνοής και κεφαλής μονού φίλτρου της εταιρείας Climax.Έχει σχεδιαστεί για να παρέχει τη μέγιστη προστασία από χημικά προϊόντα όταν διαφεύγεις σε ένα ασφαλές και αναπνεύσιμο περιβάλλον.Το κυρίως σώμα της μάσκας είναι κατασκευασμένο από μαλακό φυσικό καουτσούκ. Ο σχεδιασμός και το υλικό που χρησιμοποιείται, της επιτρέπουν να προσαρμόζεται στο πρόσωπο με αεροστεγή τρόπο, ..

34,20€ Χωρίς ΦΠΑ: 27,58€

Μάσκα προστασίας αναπνοής και κεφαλής διπλού φίλτρου Climax 756-EQUIP

Μάσκα προστασίας αναπνοής και κεφαλής διπλού φίλτρου της εταιρείας Climax.Έχει σχεδιαστεί για να παρέχει τη μέγιστη προστασία από χημικά προϊόντα όταν διαφεύγεις σε ένα ασφαλές και αναπνεύσιμο περιβάλλον.Το κυρίως σώμα της μάσκας είναι κατασκευασμένο από μαλακό φυσικό καουτσούκ. Ο σχεδιασμός και το υλικό που χρησιμοποιείται, της επιτρέπουν να προσαρμόζεται στο πρόσωπο με αεροστεγή τ..

40,20€ Χωρίς ΦΠΑ: 32,42€

Μάσκα προστασίας αναπνοής ολοπρόσωπη μονού φίλτρου Climax 731

Μάσκα προστασίας αναπνοής ολοπρόσωπη μονού φίλτρου της εταιρείας Climax. Διατίθεται χωρίς φίλτρο.  Εφαρμογές ιδανικές για εργασία σε μολυσμένα περιβάλλοντα με περιεκτικότητα σε οξυγόνο στον αέρα μεγαλύτερη από 19,5%. Η μάσκα είναι συμβατή με το αέριο, τη σκόνη και τα συνδυασμένα φίλτρα, συμμορφώνεται με τον κανονισμό EN 148/1.Το σώμα της μάσκας είναι κατασκευασμένο από έγχυση ελαστι..

59,70€ Χωρίς ΦΠΑ: 48,15€

Μάσκα προστασίας αναπνοής ολοπρόσωπη διπλού φίλτρου Climax 732-N

Μάσκα προστασίας αναπνοής ολοπρόσωπη διπλού φίλτρου της εταιρείας Climax. Μάσκα πλήρη προσώπου για γενική χρήση. ΚΛΑΣΗΣ 2.Πλήρης όψη από σιλικόνη.Επένδυση με πολυανθρακική επίστρωση και αντοχή στην κρούση. Συμβατό με τα φίλτρα Climax 757Με πέντε σημεία αγκύρωσης για καλύτερο χειρισμό. Κανονισμός EN 136.Συνοδεύετε με 2 φίλτρα 757 Α1 για οργανικά αέρια , σωματίδια - διαλυτικά.Η αναγρα..

59,70€ Χωρίς ΦΠΑ: 48,15€

Μάσκα προστασίας αναπνοής σωματιδίων FFP1 NR Climax 1710

Μάσκα προστασίας αναπνοής σωματιδίων FFP1 NR της εταιρείας Climax.  Οι μάσκες σωματιδίων φιλτραρίσματος Climax έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να διατηρούν αποτελεσματικά τα σωματίδια σκόνης σε ανάρτηση, ομίχλη και καπνό. Είναι πολύ ελαφριές, άνετες και προσφέρουν πολύ χαμηλή αντίσταση στην αναπνοή.Όλες οι μάσκες φιλτραρίσματος φέρουν τη σήμανση CE και ελέγχονται και πιστοποιούνται σύμφω..

0,90€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,73€

Μάσκα προστασίας αναπνοής σωματιδίων FFP2 NR Climax 1720-V

Μάσκα προστασίας αναπνοής σωματιδίων FFP2 NR της εταιρείας Climax.  Οι μάσκες σωματιδίων φιλτραρίσματος Climax έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να διατηρούν αποτελεσματικά τα σωματίδια σκόνης σε ανάρτηση, ομίχλη και καπνό. Είναι πολύ ελαφριές, άνετες και προσφέρουν πολύ χαμηλή αντίσταση στην αναπνοή.Όλες οι μάσκες φιλτραρίσματος φέρουν τη σήμανση CE και ελέγχονται και πιστοποιούνται σύμφω..

1,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,21€

Μάσκα προστασίας αναπνοής σωματιδίων FFP3 NR Climax 1730

Μάσκα προστασίας αναπνοής σωματιδίων FFP3 NR της εταιρείας Climax.  Οι μάσκες σωματιδίων φιλτραρίσματος Climax έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να διατηρούν αποτελεσματικά τα σωματίδια σκόνης σε ανάρτηση, ομίχλη και καπνό. Είναι πολύ ελαφριές, άνετες και προσφέρουν πολύ χαμηλή αντίσταση στην αναπνοή.Όλες οι μάσκες φιλτραρίσματος φέρουν τη σήμανση CE και ελέγχονται και πιστοποιούνται σύμφω..

2,40€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,94€

Μάσκα προστασίας αναπνοής ενεργού άνθρακα FFP1 NR Climax 1710-C

Μάσκα προστασίας αναπνοής ενεργού άνθρακα FFP1 NR της εταιρείας Climax.  Το φάσμα των μασκών φιλτραρίσματος με ενεργό άνθρακα παρέχει ελαφριά, αποτελεσματική, άνετη και υγιεινή προστασία έναντι σωματιδίων σκόνης και ομίχλης. Χάρη στο στρώμα ενεργοποιημένου άνθρακα, παρέχουν προστασία έναντι του όζοντος που παράγεται κατά τις διεργασίες συγκόλλησης και τα ενοχλητικά επίπεδα αερίων κα..

2,30€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,85€

Μάσκα προστασίας αναπνοής σετ 50 τεμαχίων Climax 708

Μάσκα προστασίας αναπνοής μίας χρήσης της εταιρείας Climax.  Κατάλληλη για προστασία από αέρια και σκόνες και μικροψεκασμούς. Δεν δυσχεραίνει την αναπνοή και επιτρέπει άνετο οπτικό πεδίο. Με λαστιχάκι στήριξης στην κεφαλή και αλουμινένιο έλασμα μύτης για άψογη εφαρμογή σε όλους τους τύπους προσώπουΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΚΟΥΤΙ 50 ΤΕΜΑΧΙΑΗ ΑΝΑΓΡΑΦΟΜΕΝΗ ΤΙΜΗ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 50 ΤΕΜΑΧΙΩΝ.ΤΙΜΗ ΑΝΑ ΤΕ..

9,90€ Χωρίς ΦΠΑ: 7,98€