Κόλλες

Κόλλες


Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

Κόλλα στιγμής 20gr Elastotet Quick Grab

Κόλλα κυανοακρυλικής βάσης για ευρεία γκάμα εφαρμογών Άμεση συγκόλληση με μία σταγόνα σε γυαλιά , μέταλλα , ξύλα , πλαστικά , κεραμικά , ελαστικά , δέρματαΕφαρμογή σε βιομηχανική και οικιακή χρήση Συσκευασία 20 gr..

3,60€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,90€

Κόλλα Θερμοκολλητική Ingco AKTGS 2061

Κόλλα θερμοκολλητική της εταιρείας IngcoΔιάμετρος:Φ 11.2mmΜήκος:20cmΑναλώσιμο για όλα τα μοντέλα INGCO πιστόλι Θερμοκόλλησης CGGLI2001,GG148,GG301..

2,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,02€

Κόλλες εποξειδικές 2 συστατικών Elastotet Universal

Κόλλα εποξειδική 2 συστατικών κατάλληλη για συγκόλληση σε  γυαλί , ξύλο , μέταλλο , πέτρα , μπετόν , δέρμα , fiberglass Δεν είναι κατάλληλο για συγκόλληση σε πολυαιθυλένιο , πολυπροπυλένιο , τεφλόν και σιλικόνηΕίναι κατάλληλο για συγκολλήσεις μεγάλων επιφανειών λόγω του μεγάλου χρόνου εφαρμογής (30 λεπτά)Ανθεκτικό στο νερό , στα αλκάλια και στα διαλύματα οξέωνΔεν αλλοιώνεται χρωματικά , ..

3,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,82€

Κόλλες εποξειδικές 2 συστατικών Elastotet fast

Κόλλα εποξειδική 2 συστατικών κατάλληλη για συγκόλληση σε  γυαλί , ξύλο , μέταλλο , πέτρα , μπετόν , δέρμα , fiberglass Δεν είναι κατάλληλο για συγκόλληση σε πολυαιθυλένιο , πολυπροπυλένιο , τεφλόν και σιλικόνηΓρήγορη εφαρμογή (5 λεπτά) Ανθεκτικό στο νερό , στα αλκάλια και στα διαλύματα οξέωνΔεν αλλοιώνεται χρωματικά , δεν σπάει και δεν συρρικνώνεται τόσο κατά την διάρκεια όσο και μ..

3,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,82€

Κόλλες εποξειδικές 2 συστατικών Elastotet Plastic

Κόλλα εποξειδική 2 συστατικών κατάλληλη για συγκόλληση σε ξύλο , μέταλλο , πέτρα , μπετόν , κεραμικά , πλακάκιαΙδιαίτερα κατάλληλο για συγκόλληση σκληρών πλαστικών όπως PVC , fiberglass , πολυκαρβονικάΙδιαίτερα κατάλληλο για συγκολλήσεις σε σημεία με έκθεση σε ακραίες καιρικές συνθήκες  Δεν είναι κατάλληλο για συγκόλληση σε πολυαιθυλένιο , πολυπροπυλένιο , τεφλόν και σιλικόνηΑνθεκτικό στ..

5,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 4,44€

Κόλλες εποξειδικές 2 συστατικών Elastotet Metal

Κόλλα εποξειδική 2 συστατικών γεμισμένη με ρινίσματα ανοξείδωτου μετάλλουΚατάλληλη για συγκόλληση σε ατσάλι , ανοξείδωτο ατσάλι , αλουμίνιο , μπρούντζο , χαλκό , ξύλο , πέτρα , πλαστικάΙδιαίτερα κατάλληλο για συγκολλήσεις σε σημεία με έκθεση σε ακραίες καιρικές συνθήκες  Δεν είναι κατάλληλο για συγκόλληση σε πολυαιθυλένιο , πολυπροπυλένιο , τεφλόν και σιλικόνηΑνθεκτικό στο νερό , στα αλκ..

3,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,82€

Ράβδοι σιλικόνης διάφανη για πιστόλι θερμόκολλας 1Kg

Ράβδοι θερμοκόλλησης διάφανοι με μήκος 30cm και διάμετρο 11.0mm.Θερμοκρασία τήξης : 80oC.Χρόνος έναρξης πήξεως : 30-40 sec.Θερμοκρασία εφαρμογής: 120-160oC.Συσκευασία 1 kg - περίπου 34 τεμάχια...

8,90€ Χωρίς ΦΠΑ: 7,18€

Στόκος εποξειδικός 57gr Elastotet REPAIR KIT

Στόκος εποξειδικός κατάλληλος για γεμίσματα σε ρωγμές και τρύπες Κατάλληλος για εφαρμογή μέταλλα , πέτρα , μπετόν , πλαστικάΔεν είναι κατάλληλο για συγκόλληση σε πολυαιθυλένιο , πολυπροπυλένιο , τεφλόν και σιλικόνηΕξαιρετικής πρόσφυσης με αντοχή σε θερμοκρασίες έως 120° C Αδιάβροχο κατάλληλο για χρήση κάτω από το νερόΜπορεί να βαφεί , να γυαλοχαρτιστεί και να τρυπηθεί Συσκευασία φυσ..

3,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,82€

Κόλλα πολυουρεθάνης 200ml Elastotet ADHESIVE105

Κόλλα ενός συστατικού με βάση ρητίνες πολυουρεθάνης Αναπτύσσει τις μηχανικές και συγκολλητικές του ιδιότητες στην επαφή του με την ατμοσφαιρική υγρασίαΈχει ιδιαίτερα υψηλή μηχανική και χημική αντοχή και μετά τον πολυμερισμό του παραμένει εντελώς αδιάβροχο Λόγω της ελαφριάς διόγκωσης του κατά την ωρίμανση είναι κατάλληλο για γέμισμα κενώνΕπιδέχεται βαφή μετά το στέγνωμα του απαραίτητη στι..

3,20€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,58€

Κόλλα πολυουρεθάνης 750ml Elastotet ADHESIVE105

Κόλλα ενός συστατικού με βάση ρητίνες πολυουρεθάνης Αναπτύσσει τις μηχανικές και συγκολλητικές του ιδιότητες στην επαφή του με την ατμοσφαιρική υγρασίαΈχει ιδιαίτερα υψηλή μηχανική και χημική αντοχή και μετά τον πολυμερισμό του παραμένει εντελώς αδιάβροχο Λόγω της ελαφριάς διόγκωσης του κατά την ωρίμανση είναι κατάλληλο για γέμισμα κενώνΕπιδέχεται βαφή μετά το στέγνωμα του απαραίτητη στι..

7,20€ Χωρίς ΦΠΑ: 5,81€

Κόλλα μοντάζ 280ml Elastotet MONTAGE-STICK

Κόλλα μοντάζ ακρυλικής βάσης χωρίς διαλύτες MONTAGE STICK της Elastotet ιδανική και για κάθετες επιφάνειες.Η Μontage Stick είναι κόλλα μονταρίσματος ακρυλικής βάσης (νερού) χωρίς διαλύτες χρώματος λευκό.Κολλά άριστα σε όλα τα υποστρώματα όπως ξύλο, πλαστικά, μάρμαρο και φυσικές πέτρες, πλακάκια, γύψο, σοβά, φύλλα από αφρώδη πολυουρεθόνη, φελιζόλ και PVC.Είναι ιδανική και για κάθετες επιφάνειες.Προ..

3,10€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,50€

Κόλλα μοντάζ 280ml Elastotet MONTAGE-S

Κόλλα μοντάζ με βάση συνθετικό καουτσούκ Elastotet Montage SΚόλλα μοντάζ διαλύτου, προϊόν της Elastotet®Με συνθετικό καουτσούκ σε διασπορά διαλύτηΚολλά άριστα σε όλα τα υποστρώματα (πορώδη και μη πορώδη), χωρίς primerΙδανικό για στερέωση και συγκόλληση διακοσμητικών από γύψο, πλαστικών καναλιών, πάνελ, τζαμιών, κεραμικών πλακιδίων και μαρμάρων. Ακατάλληλο για επιφάνειες που προσβάλλονται από ..

4,10€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,31€

Κόλλα μοντάζ λευκή 280ml Elastotet ELASTOBOND

Ελαστομερές Υβριδικό Συγκολλητικό Elastobond. Ελαστομερές συγκολλητικό υλικό με βάση υβριδικές ρητίνες,χρώματος λευκό προϊόν της Elastotet®. Εχει υψηλή μηχανική αντοχή και εξαιρετική αντοχή σε ακτινοβολία UV. Εχει δυνατότητα πρόσφυσης σε υγρά υποστρώματα ακόμη και χωρίς primer (αστάρι). Είναι ταχύτατο στον πολυμερισμό (σκλήρυνση) για γρήγορες συγκολλήσεις. Δεν λαδώνει τις ..

6,90€ Χωρίς ΦΠΑ: 5,56€

Κόλλα μοντάζ υπερδιάφανη 280ml Elastotet ELASTOBOND

Ελαστομερές Υβριδικό Συγκολλητικό Elastobond. Ελαστομερές συγκολλητικό υλικό με βάση υβριδικές ρητίνες,χρώματος υπερδιάφανο προϊόν της Elastotet®. Εχει υψηλή μηχανική αντοχή και εξαιρετική αντοχή σε ακτινοβολία UV. Εχει δυνατότητα πρόσφυσης σε υγρά υποστρώματα ακόμη και χωρίς primer (αστάρι). Είναι ταχύτατο στον πολυμερισμό (σκλήρυνση) για γρήγορες συγκολλήσεις. Δεν λαδώνε..

9,20€ Χωρίς ΦΠΑ: 7,42€

Φλατζόκολλα κόκκινη 80ml Elastotet S-HI-TEMP

Η S-HI-TEMP είναι ενός συστατικού φλατζόκολλα, υψηλής θερμοκρασίας με αντοχή έως 300°C. Μετά την εφαρμογή της ωριμάζει με την ατμοσφαιρική υγρασία σχηματίζοντας μία μόνιμη ελαστική σφράγιση.ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣΗ S-HI-TEMP χρησιμοποιείται ως φλατζόκολλα σε συναρμολόγηση τμημάτων των μηχανών και γενικότερα για εφαρμογές όπου απαιτείται αντοχή σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες. Για σφρ..

2,90€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,34€