Στρατιωτικές Κάλτσες

Στρατιωτικές Κάλτσες


Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

Κάλτσες στρατιωτικές χακί 2 τεμαχίων MS 101-017 X

Κάλτσες στρατιωτικές χακί της εταιρείας MS.Ανατομικός σχεδιασμός για να κρατά την κάλτσα στην θέση της εφαρμόζοντας τέλεια στο πόδι. Ειδική ελαστική πλέξη γύρω από την περιοχή του αστραγάλου για την σωστή κυκλοφορία του αίματος. Απαλή και διογκωμένη πλέξη στο πέλμα που εξασφαλίζει την προστασία από την ανομοιογενή επιφάνεια του πέλματος του παπουτσιού και εμποδίζει την κάλτσα να γλιστράει από το π..

7,60€ Χωρίς ΦΠΑ: 6,13€

Κάλτσες στρατιωτικές μαύρες 2 τεμαχίων MS 101-017 B

Κάλτσες στρατιωτικές μαύρες της εταιρείας MS.Ανατομικός σχεδιασμός για να κρατά την κάλτσα στην θέση της εφαρμόζοντας τέλεια στο πόδι. Ειδική ελαστική πλέξη γύρω από την περιοχή του αστραγάλου για την σωστή κυκλοφορία του αίματος. Απαλή και διογκωμένη πλέξη στο πέλμα που εξασφαλίζει την προστασία από την ανομοιογενή επιφάνεια του πέλματος του παπουτσιού και εμποδίζει την κάλτσα να γλιστράει από το..

7,60€ Χωρίς ΦΠΑ: 6,13€

Κάλτσες στρατιωτικές χακί MS 101-014 X

Κάλτσες στρατιωτικές χακί της εταιρείας MS.Coolmax κάλτσα μεσαίου πάχους, με διαφορετική πλέξη λάστιχου για καλύτερη πίεση στην καμάρα και στα δάκτυλα του ποδιού, πετσετέ υφή στο πέλμα για απορρόφηση του ιδρώτα και των κραδασμών, αεραγωγός λάστιχο στο κουτουπιέ για την καλύτερη οξυγόνωση, σχεδιασμένη από νήμα Coolmax, με απαλή αίσθηση, τέλεια εφαρμογή και στεγνό πόδι είναι τα κύρια χαρακτηριστικά ..

5,80€ Χωρίς ΦΠΑ: 4,68€

Κάλτσες στρατιωτικές μαύρες MS 101-014 B

Κάλτσες στρατιωτικές μαύρες της εταιρείας MS.Coolmax κάλτσα μεσαίου πάχους, με διαφορετική πλέξη λάστιχου για καλύτερη πίεση στην καμάρα και στα δάκτυλα του ποδιού, πετσετέ υφή στο πέλμα για απορρόφηση του ιδρώτα και των κραδασμών, αεραγωγός λάστιχο στο κουτουπιέ για την καλύτερη οξυγόνωση, σχεδιασμένη από νήμα Coolmax, με απαλή αίσθηση, τέλεια εφαρμογή και στεγνό πόδι είναι τα κύρια χαρακτηριστικ..

5,80€ Χωρίς ΦΠΑ: 4,68€