Σπρέι

Σπρέι


Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

Αντισκωριακό-λιπαντικό σπρέι TECTANE A-2000

Λιπαντικό και αντισκωριακό  400ml. Λύνει, αβίαστα και γρήγορα, μεγάλο αριθμός προβλημάτων σχετικά με τη συντήρηση, επισκευή και παραγωγή.Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη συντήρηση αυτοκινήτων, στη βιομηχανία, στα οικιακά, στη θαλάσσια, κλπ.ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ• Ελευθερώνει σκουριασμένα αρθρώσεις, παξιμάδια και μπουλόνια• Προσφέρει μακροχρόνια προστασία από τη διάβρωση• Αφαιρεί τους θρυμματισμούς και..

3,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,42€

Καθαριστικό σπρέι φρένων TECTANE 8870

Ισχυρό καθαριστικό 500ml, για τα φρένα οχημάτων. Καθαρίζει και βελτιώνει τη λειτουργία των φρένων χωρίς να αφήνει κατάλοιπα. Δεν περιέχει PCB, κάδμιο, μόλυβδο, χλωρίδιο και ασετόν. Φιλικό για το χρήστη και το περιβάλλον. Κατάλληλο για όλα τα μέταλλα όπως : σίδερο, ανοξείδωτο, αλουμίνιο, ατσάλι, ωτοτραλουμίνιο κτλ. Δεν διαβρώνει ούτε καταστρέφει λάστιχα και πλαστικά μέρη με τα οποία θα έρθει σε επα..

3,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,82€

Καθαριστικό σπρέι φρένων TECTANE 70502

Ισχυρό καθαριστικό 750ml, για τα φρένα οχημάτων. Καθαρίζει και βελτιώνει τη λειτουργία των φρένων χωρίς να αφήνει κατάλοιπα. Δεν περιέχει PCB, κάδμιο, μόλυβδο, χλωρίδιο και ασετόν. Φιλικό για το χρήστη και το περιβάλλον. Κατάλληλο για όλα τα μέταλλα όπως : σίδερο, ανοξείδωτο, αλουμίνιο, ατσάλι, ωτοτραλουμίνιο κτλ. Δεν διαβρώνει ούτε καταστρέφει λάστιχα και πλαστικά μέρη με τα οποία θα έρθει σε επα..

4,60€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,71€

Καθαριστικό υγρό φρένων 30Lit TECTANE 10485

Ισχυρό καθαριστικό 30Lt σε δοχείο, για τα φρένα οχημάτων. Καθαρίζει και βελτιώνει τη λειτουργία των φρένων χωρίς να αφήνει κατάλοιπα. Δεν περιέχει PCB, κάδμιο, μόλυβδο, χλωρίδιο και ασετόν. Φιλικό για το χρήστη και το περιβάλλον. Κατάλληλο για όλα τα μέταλλα όπως : σίδερο, ανοξείδωτο, αλουμίνιο, ατσάλι, ωτοτραλουμίνιο κτλ. Δεν διαβρώνει ούτε καταστρέφει λάστιχα και πλαστικά μέρη με τα οποία θα έρθ..

120,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 96,77€

Σπρέι καθαριστικό καρμπυρατέρ TECTANE 5902

Είναι σπρέι 400ml καθαρισμού καρμπυρατέρ ειδικού μείγματος για μεγαλύτερη απόδοση. Συνδυασμός καθαρισμού και λίπανσης. Δε διαβρώνει τις ελαστικές μεμβράνες και τα μέταλλα με τα οποία έρχεται σε επαφή. Αφαιρεί κατάλοιπα, λάδια κλπ.ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑΙσχυρό καθαριστικόΔεν διαβρώνει τα πλαστικά και τα μέταλλαΑφαιρεί κατάλοιπα τόσο του εσωτερικού όσο και του εξωτερικού των καρμπυρατέρΑφαιρεί λάδια, λιπα..

3,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,82€

Αδιάβροχο σπρέι γράσο σιλικόνης TECTANE 5901

Είναι λιπαντικό σπρέι 400 ml υψηλής περιεκτικότητας σε σιλικόνη με αδιαβροχοποιητικές ιδιότητες. Απωθεί τη σκόνη και τη βρωμιά μειώνοντας τις τριβές. Προστατεύει λάστιχα και πλαστικά μέρη από σκλήρυνση.Προστατεύει λάστιχα και πλαστικά. Έχει αδιαβροχοποιητικές ιδιότητες. Αντέχει σε ακραίες θερμοκρασίες. Προστατεύει από την διάβρωση και την οξείδωση. Προστατεύει τα πλαστικά από την γήρανση.ΕΦ..

3,90€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,15€

Σπρέι λευκό γράσο TECTANE 8387

Είναι σπρέι λευκό γράσο λιθίου 400ml για μακροχρόνια λίπανση και προστασία. Μπορεί να εφαρμοστεί ως γράσο σε ρουλεμάν υψηλών φορτίων, άξονες και οδηγούς σε μηχανές κλπ. Ωστόσο, μπορεί να εφαρμοστεί και ως μακράς διάρκειας λιπαντικό για λίπανση και μείωση τριβών διαφόρων μηχανισμών και κινούμενων μερών. Έχει καλή πρόσφυση και προστατεύει από την οξείδωση. Επιμηκύνει τα διαστήματα μετά από τα ο..

4,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,63€

Σπρέι λιπαντικό με PTFE TECTANE 7967

Είναι άχρωμο, αντικολλητικό λιπαντικό σπρέι 400ml για μέταλλα, λάστιχα, πλαστικά και άλλα υλικά. Εφαρμόζεται σε σημεία που θέλουν λίπανση αλλά το γράσο ή κάποιο λάδι ρυπαίνει τη γύρω επιφάνεια. Έχει μεγάλη διάρκεια λίπανσης, προστατεύει από φθορές και αντέχει σε ακραίες θερμοκρασίες από - 500C έως + 2600C. Δεν περιέχει γράσο και απωθεί σκόνες, βρωμιές και νερό. Προσφέρει μεγάλη διάρκεια, αντοχ..

4,70€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,79€

Σπρέι γράσου υψηλών θερμοκρασιών Eco Service 84110-04

Ιταλικό σπρέι γράσου μολυβδαινίου βισουλφυδίου υψηλών θερμοκρασιών 700οC.Ικανό για μεγάλο αριθμό χρήσεων τόσο στην βιομηχανία όσο και στο αυτοκίνητο , στα μπόϊλερς , στα τζάκια και όπου είναι απαραίτητη η χρήση λιπαντικού με αντοχή σε υψηλές θερμοκρασίες.Υψηλής ποιότητας σπρέι, φιλικό για το περιβάλλον και τον χρήστη.Ελάχιστη παραγγελία 6 τεμαχίων. ..

5,90€ Χωρίς ΦΠΑ: 4,76€

Σπρέι γράσου θαλάσσης Eco Service 83910-04

Ιταλικό γράσο λιθίου ναυτικής χρήσης. Είναι ειδικό για εφαρμογές σε μηχανές, βάρκες, καλάμια αλιείας, ψαροντούφεκα και όπλα.Λαδώνει και καλύπτει ομοιόμορφα τις επιφάνειες, ακόμη και σε περίπτωση έντονης συγκέντρωσης υγρασίας από βροχή, λάσπη και θαλασσινό νερό.Προστατεύει από τη διάβρωση μέσω μιας ανθεκτικής επίστρωσης μακράς διαρκείας.Μεγάλη αντοχή σε επαναλαμβανόμενες αλλαγές θερμοκρασίας...

5,80€ Χωρίς ΦΠΑ: 4,68€

Σπρέι ιμάντα V-BELT TECTANE 7836

Είναι σπρέι 400 ml για ιμάντες που είναι εκτεθειμένοι σε υγρασία και διαβρωτικό περιβάλλον. Διεισδύει βαθιά στους πόρους απωθώντας την σκόνη, το νερό και την υγρασία. Σταματά τους θορύβους από την ολίσθηση και προσφέρει προστασία για μεγάλο χρονικό διάστημα. Δραστικό ακόμα και σε θαλασσινό περιβάλλον. Προσφέρει άμεση επίδραση, ισχυρή πρόσφυση, παρατείνει τη ζωή του ιμάντα με βαθιά διείσδυση, ..

5,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 4,03€

Σπρέι αλυσίδων TECTANE 7968

Είναι σπρέι 400ml εξαιρετικής ποιότητας για λίπανση και συντήρηση αλυσίδων. Καθιστά την κίνηση των αλυσίδων ήρεμη και συνεχή. Απωθεί την υγρασία και προστατεύει από τη διάβρωση. Έχει πολύ καλή πρόσφυση και δε στάζει κατά την εφαρμογή του. Κατάλληλο και για αλυσίδες με O-RING. Προσφέρει εξαιρετική αντιδιαβρωτική προστασία, απομακρύνει την υγρασία και διατηρεί, δεν στάζει ή λεκιάζει, ισχυρή πρό..

4,70€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,79€

Σπρέι καθαριστικό επαφών χωρίς λάδι TECTANE 8792

Είναι καθαριστικό και συντηρητικό σπρέι 400ml ηλεκτρικών επαφών χωρίς λάδι. Απωθεί το νερό και την υγρασία από ενώσεις καλωδίων. Διαλύει τη βρωμιά που εμφανίζεται σε διακόπτες, φύσες και μπουζί. Σταματά διαρροές και την απώλεια τάσης. Δημιουργεί μία δίοδο για το ρεύμα χωρίς τριβές. Βοηθάει στο ξεκίνημα οχημάτων με προβλήματα υγρασίας. Εξατμίζεται χωρίς να αφήνει κατάλοιπα. Απωθεί το νερό και..

2,80€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,26€

Σπρέι καθαριστικό επαφών με λάδι TECTANE 8790

Είναι καθαριστικό και συντηρητικό σπρέι 400ml ηλεκτρικών επαφών με λάδι. Απωθεί το νερό και την υγρασία από ενώσεις καλωδίων. Διαλύει τη βρωμιά που εμφανίζεται σε διακόπτες, φύσες και μπουζί. Σταματά διαρροές, την απώλεια τάσης και προστατεύει από την μακροχρόνια διάβρωση. Βοηθάει στο ξεκίνημα οχημάτων με προβλήματα υγρασίας. Είναι κατάλληλο για διακόπτες και ηλεκτρικές επαφές οχημάτων, για ..

3,40€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,74€

Σπρέι προκίνησης TECTANE 11269

Είναι σπρέι 400ml που βοηθά το γρήγορο ξεκίνημα μηχανών βενζίνης και πετρελαίου. Βοηθά στην εκκίνηση μηχανών που βρίσκονται σε κρύο περιβάλλον ή έχουν μείνει σε ακινησία για μεγάλο χρονικό διάστημα. Προσφέρει εύκολη εκκίνηση του κινητήρα, προστατεύει τον κινητήρα και την μπαταρία, εμποδίζει το πάγωμα των καρμπυρατέρ, μειώνει τη φθορά, ειδικά των κινητήρων που χρησιμοποιούνται σπάνια, απόδοση ..

4,40€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,55€