Αφροί πολυουρεθάνης

Αφροί πολυουρεθάνης


Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

Αφρός πολυουρεθάνης χειρός 700ml Elastotet ISOFIXFOAM

ΤΙΜΗ ΚΙΒΩΤΙΟΥ 12 ΤΕΜΑΧΙΩΝ 3,50€ ΑΝΑ ΤΕΜΑΧΙΟ + Φ.Π.Α 24%ISOFIX FOAM ADAPTER 700mlΤΟΜΕΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝΕίναι κατάλληλος για γεμίσματα οπών μεταξύ τοιχείων και σωληνώσεων και κενών ανάμεσα σε κουφώματα και τοιχοποιία. Ενδείκνυται για την τοποθέτηση και στερέωση κουφωμάτων και κασών για πόρτες. Χρησιμοποιείται επίσης και για μόνωση σε στέγες από κεραμίδια.ΧΡΟΝΟΣ ΕΝΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΚΛΕΙΣΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ (SHELF LI..

7,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 5,65€

Αφρός πολυουρεθάνης χειρός χαμηλής διόγκωσης 750ml Elastotet LASTOFOAM

ΤΙΜΗ ΚΙΒΩΤΙΟΥ 12 ΤΕΜΑΧΙΩΝ 4,00€ ΑΝΑ ΤΕΜΑΧΙΟ + Φ.Π.Α 24%LASTOFOAM ΑΦΡΟΣ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΗΣ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΣΗ ΚΕΝΩΝ, ΡΩΓΜΩΝ ΚΑΙ ΟΠΩΝ.ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΧΑΜΗΛΗ ΔΕΥΤΕΡΟΓΕΝΗ ΔΙΟΓΚΩΣΗ, ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΥΚΟΛΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΟΡΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΥΡΩΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΣΑΣ.ΕΧΕΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΥΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΣΤΡΩΜΑΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΟΛΥΑΙΘΥΛΕΝΙΟ, ΠΟΛΥΠΡΟΠΥΛΕΝΙΟ ΚΑΙ ΤΕΦΛΟΝ.ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΣ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΗ ΓΗΡΑΝΣΗ..

8,10€ Χωρίς ΦΠΑ: 6,53€

Αφρός πολυουρεθάνης πιστολίου 750ml Elastotet LASTOFOAM

ΤΙΜΗ ΚΙΒΩΤΙΟΥ 12 ΤΕΜΑΧΙΩΝ 4,00€ ΑΝΑ ΤΕΜΑΧΙΟ + Φ.Π.Α 24%LASTOFOAM GUN ΑΦΡΟΣ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΗΣ  ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΣΗ ΚΕΝΩΝ, ΡΩΓΜΩΝ ΚΑΙ ΟΠΩΝ. ΕΧΕΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΥΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΣΤΡΩΜΑΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΟΛΥΑΙΘΥΛΕΝΙΟ, ΠΟΛΥΠΡΟΠΥΛΕΝΙΟ ΚΑΙ ΤΕΦΛΟΝ.ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΣ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΗ ΓΗΡΑΝΣΗ ΑΛΛΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ UV.ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΜΟΝΩΣ..

8,10€ Χωρίς ΦΠΑ: 6,53€

Αφρός πολυουρεθάνης πιστολίου χαμηλής διόγκωσης 750ml Elastotet LASTOFOAM

ΤΙΜΗ ΚΙΒΩΤΙΟΥ 12 ΤΕΜΑΧΙΩΝ 4,00€ ΑΝΑ ΤΕΜΑΧΙΟ + Φ.Π.Α 24%LASTOFOAM  ΑΦΡΟΣ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΗΣ  ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ.ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΣΗ ΚΕΝΩΝ, ΡΩΓΜΩΝ ΚΑΙ ΟΠΩΝ.ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΧΑΜΗΛΗ ΔΕΥΤΕΡΟΓΕΝΗ ΔΙΟΓΚΩΣΗ, ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΥΚΟΛΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΟΡΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΥΡΩΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΣΑΣ.ΕΧΕΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΥΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΣΤΡΩΜΑΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΟΛΥΑΙΘΥΛΕΝΙΟ, ΠΟΛΥΠΡΟΠ..

8,10€ Χωρίς ΦΠΑ: 6,53€

Καθαριστικό πιστολιού αφρού 500ml ELASTOTET LASTOFOAM

ΤΙΜΗ ΚΙΒΩΤΙΟΥ 12 ΤΕΜΑΧΙΩΝ 3,10€ ΑΝΑ ΤΕΜΑΧΙΟ + Φ.Π.Α 24%LASTOFOAM GUN SPRAY CLEANERΔΙΑΛΥΤΙΚΟ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΣΠΡΕΫ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΙΣΤΟΛΙΩΝ ΑΦΡΟΥ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΗΣ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΦΡΕΣΚΟΥ ΑΦΡΟΥ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΣΚΛΗΡΥΝΕΙ) ΑΠΟ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ Η ΕΡΓΑΛΕΙΑ.ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΑΦΡΟΥ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΗΣ ΠΙΣΤΟΛΙΟΥ.ΧΡΟΝΟΣ ΕΝΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΚΛΕΙΣΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ (SHELF LIFE):Τουλάχιστον 36 μήνες σε χώρους ..

6,10€ Χωρίς ΦΠΑ: 4,92€